Dagens

Imorse när jag satt i bilen, där vid 8-snåret, upptäckte jag att det faktiskt blivit ljusare på mornarna..fick direkt en sån där vårkänsla, även fast det är en bra bit bort ännu....

Ledig idag från skolan, ska passa på att hinna med gymmet eftersom gårkvällen tillbringades med Janina och ett biobesök istället. Kvällen kommer bestå av ett härligt gäng tjejer, vi ska ses hemma hos Linn, för att sedan kanske bege oss ut..eller också stannar vi bara där och myser resten av kvällen...vi får se!

Jag fick två frågor från förra inlägget: Lång eller kort balklänning? Jag ska absolut ha lång klänning, tycker det är lite festligare. Men det är ju en smaksak förstås..

Nästa fråga är var jag har beställt den?  www.viktoriasdresses.com



Kramizar







Check!!



ÄNTLIGEN ÄR BALKLÄNNINGEN BESTÄLLD!!

TRANSPORT TILL BALEN KLAR!!




Nu iväg till gymmet.

Kram På Er, Ses Snart Igen

Tisdagkväll

Efter kvällens gympass, dusch och lite småprat med mamsen och papsen, ligger jag nu i sängen för en god natts sömn.  Har sista tiden inte varit in på min blogg, öppnade den nu och såg dessa frågor som jag har försökt svara på... Det är superkul att få frågor, så fråga på bara dock tycker jag det är viktigt med ett privatliv också och de som jag känner och umgås med vet redan allt om mig.. :D

Har du varit kär under 2011?  Ja
Har du någongång kysst en främling?  Definiera ordet  "främling"
Vad hette killen du sist hade ett stadigt förhållande med?  Kalle
Har du gråtit någongång under 2011?  Ja, det har hänt
Vinter eller sommar?  Absolut sommar
Har du gjort något du ångrat?   Oja! Kan jag lugnt påstå
Har du gjort bort dig någongång?  Haha ja flera gånger..
Singel nu?  Kanske..kanske inte...
Träffat några nya vänner under 2011?  Ja, massvis med underbara nya vänner!
Sovit i samma säng som motsatta könet?  Jarråh
Silver eller guld? Silver

Skrev ihop detta det sista jag gjorde igår kväll innan jag somnade, men glömde naturligtvis publicera det.. Kommer därför nu istället.. ;)



PUSS

Fit for fight? ..oh nej!



Trodde dagen skulle börja med leende och en känsla av att förkylningen lagt sig...men icket!! Det är fasiken sämre än i går..kan det va flunsan..har inte hört så mycket om den i år hittills men kroppen värker, halsen är ond och frossan kommer och går...
Hörde även av Ludde, han ligger också totalt utslagen och ont i kroppen..flera av min brors kompisar som va i Hemavan är också sjuka..

Vem vet...Hemavan bjöd kanske på en dust av årets influensa!!

Nu blir det en kopp varmt te med honung i, krypa upp i soffan framför TV:n i min OnePiece och mina goaste tjocksockar !!



Älskar denna bild och babyn vill jag bara gosa om, kan inte låta bli att sätta in den och sen talar detta ansiktsuttryck om precis hur jag känner mig just nu..

Kramar alla ni fina goa människor, hoppas ni har det toppenbra!



Elände men humöret på topp !


Efter en rejäl vurpa på nyårsafton in under bilen har jag idag två stora blåmärken på vardera höft..inte så sköna sånna och väldigt ont i ena sidan. På nått sätt har liksom smärtan ökat på sig och svullanden också..imorgon blir det att kolla upp detta på vårdcentralen..är man klantig så är man!
Sedan denna förkylning som jag jobbar stenhårt med att få bukt på..känns faktiskt bättre idag, så imorrn har jag tänkt va fit for fight igen!
Nästa elände som bara måste lösa sig är min mobil som liksom lever ett helt eget liv nu för tiden, den stänger av sig själv, den tar egna kort, spelar sina egna låtar lite när som helst, den raderar mina sms medan jag skriver dom. Blir kokhet och bara är allmänt besvärlig..tror det kommit in fukt i kretskortet, säger dom kunniga..imorrn blir det att lämna in den!

Igår ringde min agentur och ville jag skulle åka ner idag till Stockholm på ett 4 dagars plåtningsjobb...men tyvärr var jag tvungen tacka nej till detta pga av höften och förkylningen..första gången jag tackar nej till ett jobb, känns inte alls kul, men denna gången var det ett absolut måste!

Nu är det slut på klagandet och jag måste säga att egentligen förrutom allt klagande så mår jag toppenbra !! :D

Kvällen kommer bestå av en del filmtittande och bara slappande så man kommer på benen snarast igen !!

Kramar i mängder till er alla goa som ständigt läser min blogg, det är fantastiskt kul att se !!





Nyår 2011/12 !!!



Efter en fantastiskt fin och otroligt mysig jul med släkt och familj och ett otroligt roligt firande av nyår i Hemavan  är jag nu hemma igen, aningen förkyld och rejält trött!
Jag tror helt klart 80% av alla som var där var Umeåbor. Högfjällshotellet med afterski, skön musik, allsång när alla sjöng med, heeelt galet vad kul det var!

Hem och fixa till sig, käka lite och sedan iväg igen till goa vänner och kvällar som avslutades som oftast på Högfjällshotellet med nattklubb!
Nyårsafton med otroligt mycket folk och en massa nya människor och nya trevliga bekantskaper, ja vad mer ska man säga än att det går inte beskriva med ord vad kul det var!!!

Måste tyvärr erkänna att jag var värdelös på att fota kvällarna..!

Här kommer iaf några bilder från afterskin och lite från värdshuset, som är tagna med mobilen (lite dålig kvalla, men något iaf..)




Vårt lilla mysrum, chillade med Eric, Janina och Ludvig efter kvällens festligheter


Tobias och Alfred på
afterski.

Marcus, Tobias, Philip och Janina på afterski.

Lite förtagg inför kvällen nyårsfirande.

Kram på er alla, hoppas ni haft en underbar nyårshelg!
Det har jag haft, gott nytt år på Er !



RSS 2.0