Saknar redan sommaren...

Hej igen alla fina, underbara människor som läser min blogg!

Dagen har bestått av skola till kl 11.15 !! Efter skolan idag blev det en snabbis sväng ner på stan för att träffa en gammal vän, ta en kopp kaffe och hinna prata lite om sommaren. Passade också på att kika in i lite affärer..och det är ju som det alltid är..passerar jag tröskeln på en klädaffär så kommer jag alltid ut med en påse inhandlat. Denna gången blev det en tröja och lite nya underkläder.

Min eländiga hosta som jag dragits med några veckor har äntligen släppt nu och jag känner mig piggare än på länge!  På lördag kommer Paulina från Skellefteå och då blir det utgång, visserligen är det 20 års gräns där, men det var inga som helst problem har jag blivit lovad. Det känns verkligen jättekul att träffa alla gamla vänner som försvunnit till dessa åldersgränser...

Har fått en fråga om jag kan lägga ut lite backstagebilder och det kan jag visst göra..ska bara söka rätt på dessa så kommer dom i nästa inlägg!


Eftersom pappsen är borta ska jag hjälpa mamma att installera en stereo med dockningsstation som inhandlades idag..hon är totally crasy nu och typ maniskt taggad till att få den inkopplad.
Får se om vi fixar det..hahaha.. ;)




Puss&Kram





Sum11

Hej igen!

Ska verkligen ta mig i kragen lite nu och fortsätta skriva. Sommaren känns redan avlägsen och kan sammanfatta den med JOBB, JOBB, JOBB...och en skön tillvaro i stugan däremellan, ibland bara med familjen och som oftast med mina galet härliga tjejkompisar, älskar er så otroligt mycket ! ♥

Nu har skolan börjat om och det känns ändå rätt så bra och kul att träffa alla igen.
Idag efter skolan åkte jag Janina till Yolli och Denice nya lägenhet...dom ska dela på en lägenhet (110 kvm) och kan lova att den var makalöst fin!
Kvällen har tillbringats på gymmet, riktigt härligt.. dock kommer jag väl knappt kunna gå imorgon efter en sommar med minimal mängd träning, så bara ta tag i detta nu på allvar !! Nu är Linn i Grekland men direkt hon kommer hem blir det att köpa gymkort och veckokvällar som kommer bestå av plugg och träningar med henne!

Har fått en del frågor om jobben i sommar, det är höst och vinterkollektioner så bilderna har inte släppts ännu..eller jo förresten, jobbet för Odeur har kommit ut och en del av dessa bilder fanns med i förra inlägget. En speciell stil med en tuff look..sjukt snygga kläder! En styling med backslick haha Adam passade i detta hur bra som helst..själv tror jag INTE att backslick kommer bli min kommande frisyr direkt... ;)
Vita heltäckande strumpbyxor under tuff look är det som gäller denna vinter!
Deras lookbook finns på nätet nu med reklam för Levis, Store osv.

Resten får vi vänta med ett tag till, får inte publiceras i förhand.

Lägger in lite sköna bilder med fina minnen från sommaren:


Victor(Ellens Älskade) Ellen, Jag, Anna, Paulina, Linn, Danni(under), Fanny(över)! En värdefull kväll i min stuga med de bästa flickorna!



Passade på att skjutsa gänget en sväng till Storsand med båten.
Isabelle, Linn och Jag vid ratten.



Amanda, Anna, Daniela och Paulina.



Anna, Jag, Paulina och Daniela! Sommarens sista nattdopp i poolen..



Här har vi Anna från vänster som ser ut att söka ngt.. sen Paulina, som.. ja jag vet inte vad hon gör, och inte Linn heller.. de ser ut att ha någon slags dans! Sen har vi Daniela, och Fanny på kanten med en cider i högsta hugg!



Innan en plåtning på ca 8 timmar.




Ett och annat minne som jag förmodligen aldrig kommer glömma!



En tur med min ÄLSKADE Linn, I min ÄLSKADE cab..


Som sagt ett litet axplock från sommaren.

KRAM










Rules of a gentleman..

Hej förlåt att jag inte skrivit på länge! Men iaf hade jag tänkt dela med mig lite bilder från Odeur plåtningen med Adam Prucha.
Skriver lite om sommaren senare!























Puss och kram


RSS 2.0