A New World!


Hejsan Alla Kära Bloggläsare!!

Jag har verkligen tagit en rejäl paus i bloggandet nu över jul pga att jag varit bortrest en del och sedan har det varit galet med jobb och massor av roligheter som hänt! En annan sak som är helt fantastisk är att statistiken på min blogg bara sjunkit obetydligt trots att jag varit så lat och inte uppdaterat!
Ni ska ha ett stort tack för det alla goa läsare, älskar er alla !!

En snabb uppdatering av min jul:
Julaftonen firades med mina kusiner och släktningar, det var en galet underbar jul med massor av mys och bara avslappning med människor som man inte hinner träffa så mycket annan tid!
Mycket mat, massor av underbart fina julklappar och ett fantastisk skön tillvaro..har nog snart klart en rejäl start på ett "flytta till egen lyakit!"

Sedan har julledigheten mest bestått av träningar,  vänner, god mat, jag har hunnit göra  ytterligare en videoinspelning, varit hos Annsofi med nya mått, nu väntar bokning av flyg och hotell till Stockholm för ett besök hos Johan på New Face, Mikas.
Sedan fick jag också veta nu under julen att Hamburg modelteam har tryckt upp ett sk. sedcard på mig..får se vart det leder...!
Sen blir det ny fotgrafering nu efter nyår...
Den absolut bästa julklappen fick jag när jag öppnade min mailbox häromdagen, att bara läsa de raderna fick mig att rysa i hela kroppen av glädje och samtidigt ett ofattbart pirr och en rejäl dos av många funderingar !!!
Tyvärr kan jag inte säga så mycket mer just nu..men jag kommer garanterat att blogga om det när det blir mer aktuellt!

Ja, en liten uppdatering blev detta iaf..nu väntar ett spinnigpass innan kvällen, hjälpa till och städa lite inför nyår imorgon!

En sak till fick en bok om hur man egoboostar sig själv...ett gott tips till människor som har svårt att säga nej och lite mer fokusera på sig själva!

Tack för en underbar stund igår på mobilen, lycka till idag..håller tummarna för dig ! ;D


PUSS & KRAM !


Face the night..

 Hej!

Har hunnit med både ett och annat dessa två dagar, julklapparna är färdiga, risk1:an är färdig nu är det bara 2:an kvar, köpt en klänning till julafton, fixat håret, tränat, hjälpt till och julpynta slutet i huset, klätt granen, varit med goa vänner..

Nu blir det en underbar kväll med familjen och massor av mys!
Lugnet har liksom lagt sig!!




Puss&Kram!


Ni är MVG för mig!!


Hejsan vänner!

Idag har sista skoldagen för denna termin avverkats, vilket känns skönt som tusan !
Hade sista redovisningen på juridikplugget idag, läraren var så nöjd så hahaha...alltså detta med redovisningar, känns ju alltid lite pirrigt så där...men jag har bestämt mig för att bara babbla på och låtsas se säker ut..och det brukar funka, tro mig, ett bra tips!!

Har också hunnit med att köpa julklapp till min lilla kusin Moa, det blev en bok om katter som hon önskat sig..hahaha gud när man var liten och man liksom önskade sig precis allt om djur !
Numera är min önskelista full av  "skaffa egenlya grejer" !

Satt i kväll och pratade med en god vän från tiden på min gamla skola och vi började minnas till baka till denna tid runt jul..
 Vi hade alltid något som hette julkalendern då. Julkalendern började oftast med att alla elever skulle, på en given signal, springa till gympan och där inne fanns en massa godis utspridd på golvet...
Det enda jag minns riktigt bra från den julkalendertiden var kapplöpningen och att jag blev omsprungen av en som hoppade på kryckor.. *Lyckat* !!

Ha ett riktigt skönt jullov nu alla mina underbara klasskompisar och TACK för alla fina ord jag fick av Er på kortet idag!!




PUSS&KRAM ALLA GODINGAR !





Söndagkväll!



HALLOJJS !!

Som jag lovade skulle jag berätta lite om kvällen igår hos linnsan som fyllde år. Vi åt middag och drack gott !!! Hade en helt makalöst mysig kväll alla gamla tjejkompisarna med vin, mycket snack och skratt. Linn hade ju som vanligt fixat så sjukt mysigt med allt!!! ♥

GRATTIS LINN !!

Senare totalt otippat, blev vi övertalade att komma till Teg på nån tillställning där med gamla  vänner som gick ut gymnasiet i våras...sjukt längesedan jag träffade just dom så det var riktigt kul!
Fanns en och annan lite överförfriskad där som liksom höll i hela tillställningen hahah!! Ni som var där vet garanterat vem/vilka jag menar... ;)

Idag har jag varit på ishallen större delen av dagen faktiskt. Kollade först lite på J20 matchen Löven-Skellefteå AIK som slutade 3-12 till Skellefteå!

GRATTIS SKELLEFTEÅ !!

Sedan skulle brorsans lag Teg J18 möta Löven J18 och det blev vinst där för Teg med 6-2, ni spelade gudomligt bra killar!!

GRATTIS TEG !!

Själv satt jag i sekretariatet och förde protokollet medan pappa var speaker..haha han tyckte jag skulle ta över hans syssla..men det fick räcka denna gången med ett "offside" i micken !!


Hittade en gammal bild på mig och födelsedagsbarnet från igårkväll !




Kram och sov gott ! ♥


Happy Birthday Linnsan !! <3


Hejsan !

Var ner på stan en sväng idag, ojojoj...blev en hel del inköp på kort tid kan jag lova !
Grymmaste vad det var folk överallt, aningen julhysteri. Själv sprang jag också rätt hysteriskt och tittade knappt upp så har säkert upplevts fruktansvärt dissande idag...men jag var helt enkelt tvungen att fokusera för att hinna med allt innan festen ikväll!!

Golinnsan som fixat och stökat hela dagen för att vi ska komma..hon är helt fantastisk och otroligt duktig på att få till helt enormt roliga tillställningar!  
TACK GUMMAN FÖR DITT ENGAGEMANG!!

Vi kommer snart taggade till tusen !!



Puss&kram skriver om kvällen imorgon !!


Höll på dö när jag läste detta!!!



RUMPAN-NY TREND I SOMMAR !

NU JÄKLAR TJEJER FINNS "PUSH-UP-RUMPAN" !






VAD TYCKER NI ???


Efter regn kommer solsken...

Hej igen..

...fyyy vad dålig jag varit på uppdatera nu i veckan..har haft fullproppat med jobb, träningar och plugg !

Men ska försöka sammanfatta veckan lite snabbt: det har hänt riktigt mycket..mest bara superbra, härliga , underbara händelser!! ♥
Igår fixade jag rummet..städade halva dagen som en tok... sen köpte jag sånna där värme ljus med doft i, doft av julen blev det denna gång..och vips var hela rummet fyllt av jul tillsammans med julstjärnan och ljusstaken i fönstret, i helgen kommer tomtarna fram..mmm...nu låter jag som ett litet barn...men jag känner mig liksom lite så när julen närmar sig!!

Idag var jag med finaste goaste Emma på stan, vi shoppade och bara myste...kan lova att vi taggar morgonkvällen hos Linn !!!!!
GUUUUD vad jag har prövat kläder idag hahahaha vill bara haaaa alla !!!!!

Var in på Change oxå en sväng för att kolla lite underkläder, jag hör någon tilltala mig och när jag vänder mig om ser jag AnnSofi stå där, hon har bytt jobb och börjat jobba där istället vilket låter underbart, för jag är typ stammis där...älskar verkligen sånna affärer! 
Annsofi berättade att en agentur i Hamburg ville träffa mig, vet inte än när det blir av men jag lär nog skriva om det när jag drar iväg..! 

Nu drar jag iaf iväg till gymmet en sväng och sen blir det en lugn kväll...med massor av taggande inför Linns födelsedagfest imorgonkväll med goaste brudarna som finns!!!



Kramar till er alla !! ♥


Leave The World Behind..



Hejsan !


Äntligen kommit hem efter ytterligare en dag på TC. Nu blir det middag, sen dra iväg på spinningen och förhoppningsvis hinna kolla på hockeymatch senare...

Imorgon blir det stan och kolla lite på en present till en god vän som fyller år snart.
Eftersom helgens planer blivit ändrade lite hastigt, så funderar jag och Janina på att åka upp till Skellefteå över helgen till vänner där istället!



Puss&Kram ! ♥



Långa dagar..


Hej!


Måste börja erkänna att imorse när jag vaknade och var på väg till mina kära elever på Teg Centralskola kändes det liksom lite spännande. Inte för att någon skulle fnissa åt mig efter gårdagens bragd utan snarare om det skulle hända något nytt spännande idag.
Det har varit en och annan kommentar och ett och annat skratt åt gårdagen...men mne jag har liksom bara trummat på skrattat med...dock det lustigaste av allt är att Marcus inte sagt ett ord om händelsen igår hahahahahah !!!!

Idag har det nog varit liksom som en "smekmånad" , flickor i 7an har haft frågesport med mig om mitt smink, mitt hår, mina kläder, om jag har pojkvän, vilka mina vänner är , var jag bor, hur gammal jag är, vem min bror är, om han är duktig i hockey, vilken storlek jag har på kläder, vad min mormor heter, om jag har husdjur hemma... alltså guuuud vad söta dom är.. 
Sen som avslutning : 

Tjejerna:    
 -Maja du har så himla fint hår!!!!

        Jag:             
- Nej men gud det är ju bara risigt, torrt  och eländigt nu så här mitt  i vintern. Men tack iaf. (så där lite artigt och leende) 

  Tjejerna:     
- Men alltså hur får man det så där risigt då?

Hahahahahaha...jag älskar dom !! ♥


Nu ska jag ta ett skönt bubbelbad, sätta på lite softmusik i badrummet, tända några ljus och bara slappna av efter en lång dag, som började 6.30 i morse och avslutades nyss när jag kom hem efter jobbet 21.30



Hittade en bild på mig själv när jag gick 7an ...hahahaha !!


Puss på er alla goa människor som läser min blogg !! ♥


Vilken Fail Idag Hahaha !!!


Hejsan igen !

I helgen har det verkligen varit fullt upp med massor av jobb, mys med vänner, pappa har fyllt år, varit på stan och en massa annat! Så jag vet att jag varit jättedålig på skriva..men men nu tänkte jag iaf berätta om min fail idag......

Idag började fältstudier för oss på gymnasiet och jag skulle vara på min gamla skola, Tegs centralskola med idrottsläraren, Marcus.
Marcus har som sagt idrott och dessutom matematik och idag var det då matematik med åk 7.
Marcus stod framme vid tavlan och hade en genomgång med eleverna som satt tysta och mycket fokuserade och intresserade.
Man kunde ärligt talat höra en knappnål falla i golvet..på nått sätt verkar årets sjuor på Tegcentralskola vara enormt snälla och lydiga om jag jämför med hur det var på min tid..visst fanns respekten för läraren, men verkligen inte på samma exemplariska sätt som denna klass!! :O
Nåväl, Marcus pratade på och eleverna lyssnade intensivt.
Jag satt på en stol brevid Marcus och försökte se intresserad ut jag med..tiden gick och jag kände att jag liksom var tvungen att sträcka på mig..så jag lutade mig bakåt och sträckte ut ryggen lite..ja, det var faktiskt bara lite...så där lite osynligt bara, så jag inte skulle se trött och less ut..
När jag gör denna mjuka manöver med överkroppen, känner jag till min fasa hur jag liksom tappar först fotfästet mot golvet..och sekunden efteråt börjar jag veva med armarna helt omedvetet och sinneslöst...Markus slutar prata, jag hinner få ögonkontakt med honom och sen DUNSAR jag ner i golvet med benen rakt upp i luften!!!!!!!
Den tysta klassen, förvandlas på några sekunder till ett enda stort VRÅÅÅÅL av skratt..och Marcus den stackaren frågar lite försynt " Oj, Maja hur gick det?"  Marcus försöker verkligen hålla sig FRÅN att börja skratta, det liksom rycker i hela hans ansikte och jag ser att killen har stora problem att hålla tillbaka sitt gapflabb !!!!
Jag ligger kvar där på golvet några sekunder och tänker "lever jag? " .....och visst fan lever jag...det går liksom inte undgå att HÖRA att man lever...skratten ekar i öronen och Marcus bryter också ut i ett stort gaaaaapskratt när han ser att jag bara ligger där pionröd i ansiktet , tokskrattar och helst bara vill krypa ut ur klassrummet!!
 Tur det är jullov snart....kanske, kanske, kanske glömmer de detta, dock är jag aaaaningen tveksam på den punkten!!

Nåväl känns ju underbart att komma och fortsätta lektionen imorgon hahaha..men gud vad jag älskar sånt här...de bjussar jag på !! ;)


 Puss&Kram Alla 7or, imorgon kommer Maja igen !! 
 ♥


Fight For This Love...

Hej vänner!

Allt väl med er denna fredag?

 Tänk att det redan är helg! Veckorna går helt sinnessjukt fort ju.. Skrämmande. Det dröjer inte länge förrän julafton är här... och förbi, ett nytt år kommer och även det året flyger iväg. När jag tänker tillbaka på 2010 så har det verkligen varit ett händelserikt år.. Men än är det inte nyår och någon "tillbaka-blick" skall därför inte skrivas ännu..får försöka behärska mig lite!

Detta blir årets nyårsklänning, det blev en svart till slut, även om jag länge funderade på en röd med paljetter också, men nu är denna svarta beställd och klar, känns underbart kan jag lova !!






Kan dock inte låta bli att skriva lite bashändelser om året 2011:

18 år
körkort
krogen
sista året på gymnasiet
egen lägenhet
flytt söderut??
USA
England

.... med närmare eftertanke kommer det att bli ett galet underbart år med massor av nytt...kan inte låta bli att slänga iväg en och annan tanke på sommaren -11..ska bli så sjukt underbart att ta en och annan biltur med återvändare..haha ! ;)

Kramar på er alla och ha en skön fredagskväll !! ♥


How Soon Is Now...


Tjobree!!

Direkt efter skolan idag blev det Waynes med Emma, Linn Och Wille, vi satt hur länge som helst och bara snackade om allt och inget..haha riktigt trevligt hade vi, galet skönt gäng måste jag säga!
Sen blev det en sväng med lite övningskörning, passade på att skjutsa Wille till ishallen..

Första lediga kvällen på länge..GILLAS !

Ska passa på att njuta av ett bad i bubblet och sen ringa till mina vänner som jag försummat en del pga allt jobb och plugg sista tiden !! 

Ska oxå passa på att planera med brudsen inför min kära vän Linns födelsedag och även Nyår som fortfarande känns på tok för långt bort..har iaf beställt nyårsklänningen nu !! ♥



Puss&Kram Alla Mysiga !! ♥





1/12 -10


HEJSAN!!

Måste börja och be om ursäkt för den mycket dåliga uppdateringen..men faktum är att sista dagarna bara har fyllts av en massa plugg och jobb samt att den sociala biten varit på en mycket låg nivå!

Idag efter skolan drog jag faktiskt ner på stan och inhandlade en ny vattenflaska till träningen eftersom de som fanns hemma av någon konstig anledning hamnat på isladan allihop...!
Sen kunde jag inte bara hoppa över att slinka in på Lindex och kolla in ett linne som jag sett tidigare där, men aldrig haft tid att gå in och köpa..blev dock inte linnet men väl lite snygga underkläder istället hahah...ovanligt !!

 Träffade också Anneli på stan, en fantastisk människa som verkligen sprider så mycket glädje och postiv energi runt sig, man går liksom vidare med ett leende när man träffat henne!!

Har också under veckan som gått fått veta, att Mikas agentur vill träffa mig i januari. Nu vet jag att den agenturen har enorma krav på mått (bröst,midja,stuss)..så...får se hur det kommer gå helt enkelt..
Sen fick jag också veta att senaste sessionen bilder nu är sålda till USA, England, Norge och Tyskland som reklam..känns galet spännande ! 
Har också i veckan hållit på att filmas och berätta om mig själv på engelska..AnnSofi ville ha denna film och det finns ju ett färdigt manus att följa så det har gått riktigt bra..även om det blev många skratt och mängder med tokigheter i början, innan jag kände mig helt bekväm i den situationen !!

Ja som sagt, denna vecka har hittills varit sprängfylld med jobb och plugg och den är inte slut ännu...


Nu har jag iallafall bara tänkt mysa resten av kvällen i mina sköna, goa tjocksockar!!



Puss på er alla, NI är underbara !!!


RSS 2.0