Sommar, var är du?



Saknar tiden med er flickor!





Pina Colada Boy !



Tänka sig vad livet kan svänga hit och dit, kan känna den totala lyckan idag av att veta vad som är det viktigaste som finns !!

Har bara chillat hela dagen efter en underbar kväll igår med en massa goa vänner !

Det absolut värsta jag vet är att såra människor man älskar mest av allt, sen när man inte ens vet att man gjort det dessutom..kommer alltid lita på dina ord, ska aldrig någonsin mer lyssna på rykten utan hellre gå på min egen magkänsla, du är värd allt fint som finns !!

I övrigt har min dag varit en skön dag med mycket vila och enormt många stunder av total lycka och tankar runt hur mitt liv ser ut just nu, måste erkänna att allt är så galet underbart och sen är det ju sommar snart. Kommer bli en skön sommar med massor av härliga dagar.
Hade tänkt dra med mig Emy till gymmet idag, men det blev som inte riktigt att peppen kom igång!

Grillat ikväll med familjen, galet gott att tjocka sig lite !!


                                                           Nu blir det ett dopp i bubblet..puss vi ses !






...


Go Girl





Heey, sitter för tillfället på en mycket tråkig svenska lektion och planerar kvällen med Emy. Den blir att tillbringa på en moppe och senare bär det av till GYMMET! Vi har nämligen bestämt oss för att börja gymma på riktigt, hur det kommer att gå återstår att se;) Vi funderar även på att ta en sväng förbi Robins träning och titta ett tag.

Det känns ända in i ryggmärgen att sommaren är på väg! Snön försvinner sakta men säkert, har plockat fram min lilla trädgårdsmöbel som jag brukar ha på min balkong! där blir det en hel del mysiga sommarkvällar i sommar. Att snön är påväg att smälta bort är OTROLIGT, man har verkligen varit insnöad i all denna snööö!! Var stensäker på at den skulle ligga kvar till i Juni.. tror jag har fel när det gäller den biten faktiskt;)


Och GRATTIS till Jonas som vann SM i helgen!!!

*Det var underbart att få träffa dig jonas med det där smilet som man saknat och där de inte varit på länge!


PUSS


SOMMAR tack..



Sommar -09!!


Tänker på er..

Dagarna kommer och dagarna går.. Det känns inte som om man hinner med det minsta! Det har hänt en HEEL del nu. Bland annat så har min farfar gått bort och det känns fruktansvärt jobbigt vill jag lova, i helgen var jag med min familj på hans begravning! Den var otroligt vacker med fin musik och underbara människor! Farfar var en fantastisk glädjespridare som verkligen älskade alla i sin omgivning, och tvekade inte en sekund på att visa det.. Han lämnade ett otroligt stort tomrum efter sig och alla, verkligen alla älskade den glada gubbe som han var!

På begravningen fick jag för första gången träffa farfars två äldre syskon, de var de absolut goaste personerna jag någonsin träffat! hans syster som var äldst av de tolv barnen var 87 år och piggare än någonsin! sen Hans bror som var 82 år, var galet lik min farfar i både sätt och utseende!



Jag förstår inte var alla bitarna som fattas i mitt liv tagit vägen.. Det känns som om ingen sitter där de ska!
Men jag vet att bitarna kommer falla på plats, om jag så ska tvinga dit dem så kommer de sitta där de ska inom kort!








Och Niclas, du som slets ifrån oss.. Du ska veta att alla saknar dig så otroligt mycket!
 Who can say where the way goes..?

Till Er

Farfar och Niclas


Thank's for all you've done
I've missed you for so long
I can't believe you're gone
You still live in me
I feel you in the wind
You guide me constantly
You were always there for us
You were always there waiting 
But now you'll smiling down on us
And I know
You're a part of me

 









Electric

Heeej! Jag har haft världens skönaste lov hittills vill jag lova!
 
Först var det tänkt att påskhelgen skulle tillbringas hemma själv med kompisar osv, men det slutade med att jag hamnade i stugan med en massa sköna människor och skoteråkning! Skoteråkningen gick som den gjorde, vissa hade ju mer tur än andra kan man väl säga, eller hur Kalle?;) Skoterföret var inte det bästa kan vi skylla på.

Vädret var UNDERBART vill jag lova, otroligt varmt och soligt! Solade säkert hur länge som helst. Sen fick vi besök av farmor som kom hela vägen från Malå.

Igår (tisdag) var jag med min kära vän Jossan, vi åkte till stan och gjorde inte så mycket annat än att äta.. haha Först tog vi ett fika, en halvtimme senare sitter vi på Eastern Palace och Äter middag och inte nog med det så käkar vi efterrätt på det;) ahah Galet vad vi tjockade oss stumpan:* Efter vår tjocka lilla stund på stan så kom min pappi och hämtade oss och skjutsade oss till umedalen! Där fick vi reda på att vi skulle få sällskap av Kalle, André, Emy och Linn! Vi hade trevligt med musik och småpratade. Tycker än idag att det var otroligt att vi rymdes i mitt minirum;) okeeejdå, Emy och Linn fick ta plats på golvet.. men annars så funkade det=)

Resten av lovet har jag inte planerat så mycket, ska försöka lägga ner så mycket tid osm möjligt på mina vänner! Sen har jag funderat på att ta en resa till hörnefors och träffa värstingarna där! =)

OCH PUSS PÅ EMY!!!



          

 


RSS 2.0