The Climb

Hej igen!!
 
Haha...ja, ni ser ju vilken skrivsugen person jag är när det gäller min blogg...men nu kommer iallafall ett nytt inlägg. 
 
Förmiddagen har tillbringats med Ludvig och eftermiddagen på universitetet med superhärliga tjejerna Emelie, Elin, Lova och Julia.
Vi har nu skrivit allt klart inför seminariet på fredag, så nu återstår bara nötning så det sitter där det ska! Kommer bli en underbar helg med prio på träningen eftersom den kommit lite på efterkälke nu sista veckorna..
 
Igår pratade jag med min agentur och berättade att jag kommer lägga första prioritet på utbildning och att satsa på en framtid som kommer efter modelltiden. Detta innebär inte att jag kommer lägga av med modellandet utan snarare att ha det lite vid sidan om och göra jobb som inte innebär veckor av frånvaro från skolan. Det känns skönt att ha tagit detta beslut just nu. Jag har en dröm och vill verkligen uppnå den, en dröm om att komma in på den utbildning jag verkligen vill. Nu vet jag att det är svårt att ta sig in på den skolan, medelåldern är 26år! på de som blir antagna...men söka kommer jag göra...för vem vet..
 
Tänkte lägga in en bild på ett bokomslag jag är med på. Boken lanseras just nu i USA. Aningen konstigt att se sig själv som bokomslag, men riktigt kul är det faktiskt också! 
 
 
http://www.barnesandnoble.com/w/stalk-me-jillian-dodd/1112590747?ean=2940014844291
 
See You !

 
 
 
 

Länge sedan sist..hej igen!

 

 

 

Ja,jag vet.. det var verkligen så otroligt länge sedan jag skrev något nu. Men ska försöka bättra på detta, trots denna avsaknad av inlägg har frågor och kommentarer kommit in som känns så enormt kul! Vet inte riktigt var jag ska börja, men tror jag börjar med att lägga in en bild från studentbalen (börjar liksom där jag slutade). Sommaren har bestått av resor, jobb, vänner, sol, bad, mysiga stunder med Ludde och så otroligt mycket mer! Hösten har nu börjat och just nu studerar jag kriminologi på universtitetet. Kombinationen beteendevetenskap och kriminologi..är oslagbart intressant! Återkommer till detta mer i kommande inlägg..

 

 

 

Nu en bild på mig och Ludvig medan vi och våra vänner väntade på limousinhämtning hemma hos mig.



Fler bilder från balen kommer i nästa inlägg.

 

Kram på er ! 


RSS 2.0