Hemma i Umeå en snabbis..

Hejsan igen och ytterligare ett tag sedan det skrevs några rader...men så här får det nog bli i sommar eftersom jag hittills varit mycket ute och rest. Nu efter stadsfesten i Skellefteå har dagarna tillbringats i stugan och trakterna runt Skellefteå. Någon enstaka sväng till Umeå har det blivit, träffade tjejerna i  helgen hemma hos Linn och det var hur kul som helst!!
På tal om stadsfesten..alltså så galet kul det var där!!
Vi umgicks med en massa goa människor från Skellefteå och även härifrån Umeå, vi hängde liksom allihopa med varandra.
Lärde känna så enormt mycket nytt folk, både människor som på ett flyktigt, roligt och makalöst härligt sätt berör vid mitt liv och andra människor som berör djupare och man upptäcker att man har gemensamma nämnare..allt detta är så fantastiskt!
Jag slår absolut ett slag för stadsfesten i Skellefteå som en av alla höjdpunkter denna sommar!

TACK FÖR EN UNDERBAR HELG ALLA GOA UMEÅ OCH SKELLEFTEÅBOR! ♥

Nu härnäst lämnar jag Umeå för några enstaka dagar, lägger mig och solar vid poolen, åker lite wakeboard, vattenskidor och bara umgås med trevligt folk som finns runt omkring..på onsdag åter till Umeå för nya plåtningar under några dagar!

Puss & Kram !


(har alla bilder från sommaren i kameran än, ska sätta in ett kollage av bilder från sommaren senare istället)

3 veckor sedan, men nu är det dags igen..


Hejsan igen alla goa trogna läsare! 

Känns verkligen att det var ett tag sedan jag skrev nu..närmare bestämt 3 veckor faktiskt !!! Har iaf haft världens bästa vecka i Turkiet med underbara tjejkompisar som verkligen gjort resan till den bästa någonsin! Massor av sol och bad, 30 grader varmt varje dag inte ett enda moln på himlen..

Kan verkligen inte skriva allt som vi var med om under denna vecka, då skulle förmodligen knappt bloggen räcka till och ni skulle bara tröttna på att läsa så jag förkortar lite och skriver ner i punktform några aktiviteter iaf...

*Badade i vågor som var två meter höga, blev uppspolad på stranden med bikinin hängande lite överallt och ffa inte där den ska vara..PINSAMT !

*Lärde känna galet med trevliga människor !

*Vi blev uppbjudan att dansa på bardisken med sprutande raketer vid sidan om...det var bara hur läckert som helst..vi hatade inte att dansa på bardiskar..haha!

*Fick med oss publiken att sjunga om Sverige..en grym känsla när alla sjunger med..

*Hade dansshow till Grease låten " The one that I want.." med Olle..han var bra mycket bättre än mig på att dansa, men kul var det!!

*Ja...och de blev en del shopping också, hade inte tänkt tokshoppa...men jag vet hur det blir när jag kliver över tröskeln på en affär..

* En rosa badmadrass följde också med hem, den kommer bra till pass i poolen nu när mina lata dagar i stugan kommer...

Detta var en förkortad version av min Turkietresa med mina galet goa, fina, roliga tjejkompisar..Janina, Denice och Yolli !


Väl hemma igen passade jag på att åka till stugan med Linn som jag längtat efter som en tok. Vi åkte dit för att bara prata och hinna ses, bastade, badade och slappade till max..


Midsommar blev i stugan med familjen, sova, äta gott och vila inför mina jobb med Mikas i Stockholm veckan därpå. En vecka med plåtningar heldagar, vi började 8.30 på morgonen och slutade först vid 18-tiden på kvällarna, ibland senare också..men det var så galet kul hela veckan. Jobbigt men kul!!

På första jobbet var vi 4 tjejer från Mikas som skulle fota för en klädkedja. Vi sminkades och stylades i en stor van som filmteam brukar använda när filmer spelas in. Vi hade ca 20 klädombyten var varje dag, sedan åkte vi ut till vackra ställen i Stockholm och plåtades. Både i grupper och enskilda plåtningar.

Under en av pauserna ropade några dagisbarn(ca 5 år)  och frågade om jag var modell: -Ja det är jag, sa jag..Men vad du pratar konstigt tyckte en liten flicka, som hängde över staketet till dagiset..då berättade jag att jag kom från Umeå(tänkte ju inte på att dom förmodligen inte har en susning om vad Umeå är)..hon blev tyst, liksom även de andra barnen. Sedan frågade en annan liten flicka " Kan du inte säga något på Umiska.. "   SÅÅ SÖTA !

Sen var det nya plåtningar med massor av nyfikna människor runt omkring, som bara stod och kollade.. vi skulle ju liksom komma gående alla fyra och verkligen gå så det syntes att vi "gick" på fotgrafierna haha...en konst men det funkade..

Det andra jobbet var för ett annat klädbolag, då var det plåtningar i studio tillsammans med Adam Poucha från agenturen Stockholmgruppen, vi plåtades mest tillsammans men även några enskilda plåtningar..sjukt trevligt team runt omkring, fotografen, stylisten och övriga var gudomliga, så både jag och Adam hade verkligt roliga och trevliga dagar!

Vi kommer att få bilderna, men de ska publiceras först. När det är gjort då lovar jag att visa dom här på bloggen och även länka till klädbolagen.

Härnäst blir det stadsfesten uppe i Skellefteå, massor med vila, träning och njutning i stugan med familj, släkt och vänner..tills det kör igång med nya plåtningar och resor igen nu i juli och augusti..men det tar vi då !

Lite långt blev ju detta, men så får det bli när jag inte hunnit uppdatera på ett tag. Måste tillägga att ni är fantastiska som läser trots detta uppehåll och statistiken har inte sjunkit ett enda dugg..snarare tvärtom !!! :O

Har så mycket mer att skriva och sen ska jag sätta in lite bilder från plåtningsstudion med Adam som är tagna med mobilen..men dessa bilder sätter jag in nästa gång jag skriver.

Nu blir det resa upp till Skellefteå och packa om resväskan!!

PUSS&KRAM PÅ ER ALLA, VI SES SNART IGEN!

LOVE!







 

 

 

 


RSS 2.0