Måndagkväll !



Hej Hej!

Kom just innanför dörren efter ett stadsbesök, direkt efter skolan.  Alltså det är så galet med snygga kläder som kommit ut i butikerna och jag bara tokfrossar i allt !!

Blev ju ett par skor i dag igen..förmodligen tror ni att jag bara handlar skor..så är det inte!
Men just nu har det bara blivit lite fokus på skor ett tag..denna gången utan hög klack, galet snygga beiga..får bli debut imorgon på skolan för dessa!
Sedan kunde jag inte låta bli att kolla på lite bikinis..de få som kommit in...men det får bli inköp lite närmare sommaren..

Resten av kvällen blir förberedelser inför redovisningen imorgon " Frankrikes stadsskick" mm..


Nu blir det lite macka och te, plugg och sen sova!



Puss&Kram!



Romeo&Julia


 
Min lördag var otroligt rolig! Hela dagen betsod av styling och sminkning men underbara männsikor. Kl 9.00 satt jag på REX övervåning och pratade med alla fina männsikor som hade samlats där, efter det blev vi indelade i grupper. De som skulle klippas, färgas och de som bara skulle göra en hårstyling.

Tre och tre fick vi bli tilldelade olika frisyrer och sedan satte dom igång att styla! det tog säkert en och en halv timme att bara göra grundetn av håret. Eftersom vi var ca 30 modeller så blev det väldigt mycket tid att bara sitta och vänta, den tiden bestod av en hel del skämt och snack av allt mellan himmel och jord. Riktigt trevligt att lära känna helt nya människor.

När klockan började närma sig halv två, två så var det dags att prova kläder... Det var riktigt stort urval av kläder! Fick först se en underbart fin klänning som jag var tilldelad, som var vackert mönstrad, blev riktigt nöjd med tanke på vad de fanns för konstiga kläder! Tappade däremot andan, mycket långsamt, när Linda (designern) tog fram de skräckinjagande skor jag skulle visa mig i... alltså, var stensäker på att jag skulle sluta kvällen med en slutposé på näsa bland alla människor.. Var hyfsat lugn tills detta ögonblick! Tar nog tillbaka lite av det jag skrev tidigare i bloggen "är så taggad på högklackat".. hahahahaha åh dog..



Men kul vare.. ;)

Iaf, när jag hade fått min anda tillbaka så var jag "fit for fight" igen! Taggade verkligen sönder, gillade att det blev lite utmaning i det hela!

De började ganska fort me slutklämmen av håret, och jag skulle föreställa en Krigar Drottning. En sexig sådan.... Simon var den som höll i presentationen för alla dessa männsikor, och presenterade mig som den där sexiga krigar bruden. Kan lugnt säga att jag kände mig allt annat än sexig i dessa skor, plus den otroligt läskiga sminkningen! haha det var kolsvarta ögonbryn, kritvit hud och dött ansiktsuttryck..! MenMen, modebranschen är inte alltid vad man föreställt sig. Detta kallas konst var det någon som sa igår ;)
Det var nog den underbaraste kvällen på länge detta är så roligt, vill rekommendera detta liv till alla!!!

Nu ska jag baka min otroligt efterlängtade kladdkaka, sen blir det Wallander!

Puss på er!





                                                                                                                                         Lovely Romeo..


Vi håller tummarna tillsammans!





Hejsan!!

Efter skolan idag kom mamsen och hämtade mig. Sedan åkte vi ner på stan för diverse inköp inför morgondagen..vi ska ha en omgång hudfärgade underkläder och en omgång svarta..eftersom jag redan har ett stort gäng svarta och inga hudfärgade..så blev dagens stadsbesök inriktat på HUDFÄRGADE UNDERKLÄDER!!! ....alltså fattar inte varför det finns den färgen ens...SJUUUKT FULT !!! Nåväl...bara acceptera och finna sig i detta faktum att de inte ska synas genom kläderna på visningen imorgon!

Sen blev det 2 par nya skor till min redan befintliga samling..jag börjar seriöst gilla riktigt högklackat!!

Nu blir det en tidig kväll för min del, ska upp 8 imorgon för att infinna mig på Rex kl 9 och visningen startar 19.30.
Lite trist att inte mamsen och papsen fick tag i biljetter...tydligen slutsålt för länge sedan...!!


NU TAGGAS MORGONDAGEN!

Jag skriver om min helg på söndagkväll !!




Massor av kramar till Er !




Burn for you



Hej och TACK för stort intresse på min blogg trots att jag varit urusel på skriva.


 Har uppdaterat dåligt som tusan pga att det varit fullt upp precis hela tiden..
först och främst förberedelser för min födelsedag i tisdags, massor av firande helgen före..och sedan själva 18årsdagen då på tisdag, som var så grymt rolig med utgång trots att det var tisdag kväll....!!!

Allt från... vackra blommor, underbart fina presenter, söta gratulationer, fina middagar, världens goaste kramar... till att... bli bjuden  på min första krogkväll i Umeå..DJ:n och mina vänner bjöd på drinkar kvällen till ära...haha en underbart rolig kväll var det !!!

Igår var jag på casting till Toni&Guy visningen här i Umeå på REX nu på lördag.
Träffade en galet trevlig, pratsam och peppande man som verkligen är en sån där typisk Engelsk herre med en engelsk brytning mot lite skorrande Irändska..då fattar ni säkert hur hans engelska lät..och han pratade fort dessutom, så det var bara att hålla huvudet på skaft och hänga med vilket resulterade i att jag faktiskt började prata fortare i min egen engelska också och inte brydde mig så mycket om hur det lät..hahaha..vi hade galet skoj och många skratt blev det !

Denna man var så otroligt peppande med en extrem utstrålning som gjorde att man inte blev det minsta nervös..han kom fram med ett par skor som han ville jag skulle promenera i, de högsta klackar jag någonsin sett och han ville att jag skulle göra skojiga poser så han och resten av publiken skulle skratta..hahahhahaha..bara ge järnet, är ju inte varje dag man får chansen att verkligen prata och lära av en människa som är så stor och känd som Toni är i denna bransch !!!

Idag på skolan kom det fram någon och knackade på min axel och när jag vänder mig om står Toni där med ett brett leende och ville att jag skulle hjälpa honom att vara "translater"(översättare) åt honom samt att hjälpa honom och scouta modeller till på lördag..måste erkänna att det kändes som en stor ära, lite nervöst men så galet kuuuuul !!!!



http://www.toniandguy.com/






För min del blir det en lugn fredagkväll, ska nämligen infinna mig för styling redan kl. 9.00 på lördagmorgon inför visningen som börjar klockan 19.30.

Har även fått erbjudande att mingla med publiken efteråt..hahaha låter frääänt..blir kanske så att jag stannar och gör det !


Kram ! 



Lite bilder från tisdagen med underbara vänner!































Wonderful Tonight..





Till Er....






....Tack för en underbar helg!




Nu blir det invänta Solsidan och mysa resten av kvällen inför ytterligare en skolvecka imorgon !

Kram!  ♥  
                                            

                               /  Maja


Fredag eftermiddag


En vecka späckad med plugg och träningar.. så har inte varit så mycket att skriva om helt enkelt.
Veckans höjdpunkt var i går kväll kl. 17.00 i glashuset på torget här i Umeå. Jenny spelade och sjöng...det är så otroligt vad denna flicka är duktig, vi är så stolta över dig gummsan!! ♥

Hann faktiskt ner på stan idag en snabbis och nu har butikerna verkligen börjat fyllas med vår..orange är färgen som gäller, sedan även beige och vit..blev så sugen på en uppgradering av garderoben snart...
men i helgen hinner jag inte..

Jag kommer vara borta från bloggandet nu under helgen pga att jag är bortrest, men kommer med nya uppdateringar på måndag igen!

Kram på er så hörs vi snart igen ! ♥



Maja

 





Smile..



Tjoo !

Efter en härlig dag på skolan med så där lagom mycket lektioner, så blir kvällen desto mer hektisk..
Kom nyss hem från ett skönt spinningpass, kan inte beskriva den underbara känslan av dunkande musik i hela träningslokalen..och peppen gör att man bara tar i mer och mer...och mer...
Kan hända det uppstår vissa gångsvårigheter under morgondagen..!

 Nu ska jag och matteboken tillbringa resten av kvällen tillsammans, känns ju inte så där råpeppande direkt..men är ett "måste" dock !
 

________



Eftersom jag är jordens mest värdelösa person på att messa och höra av mig till vänner och bekanta runt om i Sverige så måste jag bara klistra in ett galet sött sms jag fick av en person för ett tag sedan, som en skön liten pik till mig att höra av mig...hur härligt som helst när dessutom namnet från vem det är står där..hahaha !! 

"Hej, minns du mig?
Jag är trevlig, rolig, ganska söt och gillar att skriva med dig! 
Ringer det någon klocka.. 
Puss ! "


Bara inse att en av mina svaga punkter är att höra av sig till personer som faktiskt ger enormt mycket positiv feeling...bara prioritera om helt enkelt!!!





Ha en underbar kväll det som är kvar av den...själv tar jag som sagt matteboken och går en trappa upp..

Puss&Kram ♥







 


Valentine Day..

                                                                                   

PÅ ALLA ♥ DAG !! 


...VILL JAG SKRIVA TILL ER ALLA KÄRA LÄSARE OCH HOPPAS NI HAR NÅGON ATT DELA DENNA FINA DAG MED, EN MAMMA, PAPPA, SYSKON, FARMOR, KOMPIS, NÅGON GAMMAL ELLER NY KÄRLEK..

...ELLER BARA UNNA DIG SJÄLV LITE EXTRA LYX  OCH MASSOR AV MYS !!



För min del blir det en kväll med god middag med min familj, sen ett bubbelbad med tända ljus och lite soft musik och pyssla om mig själv. För att sedan avsluta denna valentine på bästa sätt finns en stor påse godis av bästa kvalitè uppe i mitt rum och bara väntar....! 




 

KRAMAR I MASSOR TILL ER OCH HA EN SKÖN ALLA HJÄRTANS DAG !!



 


Hamburg Model Team !




HEJSAN ALLA UNDERBARA SOM LÄSER MIN BLOGG !





På begäran av många så skriver jag och länkar:



"Är nog en av de gladaste och lyckligaste som finns på jorden just nu känns det som..
..och en av de absolut mest chockade också ..."


Finns nu med på Hamburg Model Team hemsida :  Women " New face" .... alla papper ifyllda och klara!!!!


http://www.modelteam-hamburg.de/





Älskar Er Alla  !!














Philip min bror..


Hejsan alla fina !

Provet i juridik blev äntligen av i måndags och det kändes som det gick bra faktiskt.
Sen har träningar och kompisar dominerat min vecka mest.
I söndags firade vi min bror som fyllde 16 år och eftersom han typ spelar hockey varje kväll och är borta nästan varje helg på matcher så blev firandet lite senarelagt.
God mat som han hade valt blev det och sen marängtårta som han alltid önskar sig.
Presenter osv.. !

Två bilder på födelsedagsbarnet, han kommer hata mig för att jag sätter in dom, men han läser inte min blogg så de är nog lugnt..om ingen skvallrar vill säga ..
(råkar veta att en del av hans lagkamrater läser min blogg...så tyst på er nu... )



 




Kramar!


Dream On..


Efter en hyfsat tidig morgon, blev det en sväng ner på stan för inhandling av diverse små saker, fikade med Moa på Waynes , koch hann prata om sommarens planer lite. Sedan hem för storstädning av mitt rum och rensning av garderober, som har fått prio ett denna dag..en hel sopsäck med kläder åker iväg nu och nytt får det bli !

Köpte faktistk ett par nya skor idag på rean, enbart för att träna att gå i så jag är lite förberedd inför modevisningen..absolut inga jag kommer visa mig i..sökte den högsta och smalaste klacken jag kunde hitta på stan, det blev 12 cm hög smal klack!
Fulaste städkläderna och sen dessa skor till..inte den bästa outfiten, men noga då! Har vandrat här hemma med dom idag...lagom ont i fötterna nu kan jag lova! 



Sedan kan jag bara inte sluta längta till sommaren..kollade genom lite bilder från stugan och hittade bla denna när vi satt i inglasningen och bara myste med tända ljus och gofika efter ett nattdopp i poolen, alltså den känslan är obeskrivligt härlig!!



Ska kolla genom fler bilder från stugan och sommaren nu och ta en sån där skön kväll med bilder man minns...sen får det bli ett bubbelbad som avslutning på denna lördagkväll, känner verkligen att det var rätt val att ta en lugn, härlig helg och bara mysa! :D


Kram på er alla Ni fina som läser min blogg!
Kommer garanterat  fler sommarbilder!






Sköna fredag !



Hejsan !

Som jag lovade igår ska jag skriva några rader...
 
Juridikprovet idag var inställt pga att läraren var sjuk !! :O
Känns snopet när man verkligen gått in för att göra bort det....men nu blir det på måndag istället, så får väl kolla genom det en extra snabbis på söndagkväll...

Under lunchen idag sprang jag över till polisstationen och hämtade ut mitt pass, känns riktigt bra att det är klart och på plats nu och som sagt 5 dagar tog det, precis som utlovat.

Efter skolan åkte jag och Emy hem till henne och tittade på deras nya hundvalp som de fick igår..en chihuahua, så sööööt och så grymt liten, har aldrig sett en så liten hund någon gång, kanske 8-9 cm hög när den stod upp!!

Har i eftermiddag med mammas och pappas hjälp fyllt i ett arbetsintyg för Tyskland som Annsofi ville ha, en massa uppgifter om mitt pass, bank, adresser, namn, familjens namn osv. sen skulle vi skicka filen tillbaka till AnnSofi vilket var aningen krångligt, men hoppas det gick vägen annars får jag helt enkelt göra om proceduren imorrn igen...!

Blev bjuden på middag ikväll och det tackar jag verkligen för !
Fantastiskt gott och galet trevligt sällskap !
Hur kul som helst !

Nu får det bli sängen och en rejäl sovmorgon imorrn.



Puss puss och sov gott nu kryper jag! 




 



Torsdag !

Hej!

Har haft grymt med plugg denna vecka som avslutas med prov i juridik imorgon. Har varit tvungen att prioritera plugget före bloggandet helt enkelt.


Fick igår besked från Mikas att jag ska vara med på en visning på
Cafe Opera i Stockholm nu om 3 veckor.
Mikas modeller ska vara där kl 14.oo och visningen börjar 19.00 till 22.00.
Sofie som bokar skulle ringa närmare också om fler detaljer.
Får nog börja slipa lite på stegen nu... ;P

Känns bara såååå galet kul!
Även om jag inte är nervös just nu så kommer nervositeten att komma typ kvällen före och hålla i sig tills man är på plats. Då är det bara gå in och göra det bästa man kan, då brukar det där nervpirret helt plötsligt bara släppa !!!


Mina helger domineras mer och mer av mysiga hemmakvällar och orken att ta sig ut känns bara så avlägsen..dock har jag kvar tre veckor nu tills jag är 18 år och på något sätt känns det som att man bara väntar tills dess och liksom bara går på någon form av sparlåga.
Många av mina äldre kompisar har börjat tina fram igen, höra av sig och bara taggar...de vill dra med mig ut på deras domäner nu när jag har åldern inne snart, det ska bli riktigt kul, längtar som tusan efter Er igen!!!  ♥

Nu blir det en kväll med affärs-och processjuridik snack med min pappa, han är en klippa inom området och det tackar jag för!!





Puss på er alla goa, fina, mysiga, älskar er alla !

Lovar att blogga imorgon igen!



RSS 2.0