Lifestyle

Regning dag både igår och denna dag verkar det som. Idag gläntade jag lite på gardinen och ser hur det bara öser ner, det lixom skvalpar i hängrännorna och asfalten är svart av regn som rinner längst gatan. Drar snabbt igen gardinen igen och får en anledning att fortsätta bara mysa i min fina, goa säng !!
Gårdagen var verkligen en dag av städande. MyresjöHus vill låna vårt hus imorgon och ha allmän visning i det, för att folk har haft önskemål om att komma in och se planlösningen, rymden och andra detaljer hahah ! Undra vad det ska vara för "andra" detaljer hahahaha... Ändå en helt okej eftermiddag igår..hela familjen tokstädar till galet bra och hög musik ! ;D Gissa vem som höll i musiken...och volymen !? Jo lilla jag, som fick fungera som discjockey hihih ;) 
Pappa kom hem från jobbet och med hög stämma ropa " känner ni taggen nu min familj att städa huset tillsammans...och faktiskt så blev det en underbart rolig kväll hahaha...till och med min älskade bror som efter sin hockeyträning började damtorka sitt rum och byta överdrag på sin myssoffa från svart till vitt :O ..det blev asläckert med svarta och limegröna kuddar till ! Vid elvatiden igårkväll gav vi upp med ett gofika och en lite TV tittande, sen blev kvällen lite tidigare än i vanliga fall vilket innebär ca 1.00 för min del !!! 

Satt på Msn en stund igår och pratade med en av mina underbart roliga vänner, en riktigt goo lifecoach! Planering var samtalsämnet..planering så till den milda grad att det inskränker allt roligt i livet..tid är en brisvara det vet vi ju alla vid det här laget! Men någonstans måste man ju bara få leva och bara "vara". När tidsplaneringen går från att vara ett rätt trist "måste" till att vara en helt okej livsstil HELA tiden från morgon till kväll och till och med under natten...så tror jag att det har gått lite för långt!
Men som tur är så finns det ju människor som hittar varandra och är exakt likadana när det gäller tidsplanering och pedanteri..så grattis till er ! 

Om sanningen ska fram så är det ju faktiskt lättare att umgås med människor som har någon form av ordning i sitt liv och en hyfsad struktur, dock får det inte gå så långt att många eller alla gobitar måste gallras bort!

Nu blir det iallafall gymmet för min del och sen lite god mat och vänner som får mig att skratta och bara mysa av livet !

Hoppas alla får en underbart gosig dag i sol...eller regn ! Dock bara att gilla läget och göra det bästa av situationen, det fixar sig alltid !

KRAAAAM PÅ ER ALLA GOA TIDSPLANERARE OCH ICKE TIDSPLANERARE
ÄLSKAR ER ALLA !

FYLL TIDEN MED LIV !


Puss&Kram


Från och med Du !

Hejsan, alltså jag skäms verkligen att jag inte skrivit nu på länge ! Sommar och en helt magiskt underbar känsla att denna sommar kommer bli så...skööön !
Tänk att det finns människor som föddes till att bara vara så totalt härliga, roliga, galna och... ja det finns inte ord att beskriva... Hahaha !


Fick snabbt som tusan ändra mina planer för denna dag, blev ändå en av de bästa dagarna i mitt liv! :D Sedan fika på stan imorgon med en kär gammal vän, ska bli en stund av prat och minnen...
Tidigare i veckan hittade jag en läcker kjol som får bli en del av min klädseln på ett av kommande poolpartyn i stugan i sommar, sätter in en bild här nere, dock är inte toppen inköpt ännu...men den kommer !  




....................


IMPULS IGÅR !
Det bästa som finns är att bara hitta på att göra något så där impulsivt och oplanerat...igårkväll satt vi några vänner och bara slösnackade och helt plötsligt kom en av oss på att vi åker till Majas stuga och bara badar och myser ikväll/natt..hahaha sagt och gjort, snabbpackning, snabb
handling, några snabba telefonsamtal och vips var ALLA framme vid ca 22.00 igår!!! Bra musik, gosiga filtar, inglasade rummet och otrooooligt många skratt och galenskaper och massor med myyys!! ;D  Ut en sväng och fiskade, brudsen stod på land och fiskade medan grabbsen tog båten för att vara lite mer avancerade ! Fiskelyckan slutade med 3-0 till tjejerna !! ;)

Grymt sen natt med mycket prat och en morgon som absolut inte kan börja bättre....dock är somliga snabbare än andra hihihi ! ;D


In A Moment Like This...

Wake Up girl....

En Till Himmel...

All The Right Moves...

Not Myself Tonight...

Save The Best For Last...

Never Say Never...





 " INTE ALLA SOM KAN DÖDA EN MYGGA MED RUMPAN INTE !"


PUSSS FINASTE, SÅ TOTALT UNDERBAR ! <3



Somliga ljus brinner aldrig ut



Underbar kväll med Janina, Har alltid så sjukt roligt med dig gumman!



Skrattar Idag !!!



SOMMARLOV !!



Fattar inte riktigt att äntligen är jag där !! En dag med lövade skrindor för treorna...själv är det 2 år kvar tills dess hahahah...åren som är kvar kommer förmodligen forma mitt liv rätt så mycket !!

Sol, varmt och stereon ute på gården... Janina, Kalle, Philip, My och jag tar en kubbomgång ute på gården och naturligtvis vinner vi tjejer överlägset hahaha !! ;) 

 

     


En dusch och fixa till håret lite, sen börjar kvällen hos Linn ikväll med brudarna...var på stan igår och köpte kläder inför helgen...en klänning, två nagellack och fyra linnen blev gårdagens inköp...en ny väska fick oxå följa med i investeringarna !

Nu har jag och Janina beställt biljettterna till Skellefteå stadsfest i Juli, kan lova att det kommer bli så galet skoj. En massa kompisar från Skellefteåtrakten ska dit så vi kommer tillbringa helgen med dessa supermänniskor! ;D Verkar komma dit en massa tooooksköna Umeåbor också..kan absolut inte bli bättre !!! ;D Sen är planerna igång för årets poolparty i min stuga !


Min underbara vän Janina...puss på dig gummsan ! 

                    



                                                                              Lycka till med flytten Jonas, 
                                                                                    kan inte bli bättre !!



WITH LOVE MAJA !


Bloggarmajzzan...jo tjena !

 

Tjooooo !

Denna vecka har verkligen bestått av plugg...och det är inte slut än. I morgon är det sista nationella i matte...plus inlämningsuppgift..men sen är det helg !!! Direkt efter skolan i morgon sätter jag mig på bussen upp till min mormor och morfar, ska tillbringa kvällen med dom och mina små kusiner som är så galet underbara och söta ! Det ska bli en skön kväll när jag samtidigt ska kurera min förkylning lite till, känns som den håller på ge med sig ändå efter tre veckors hostande!!
I eftermiddag var jag ner på stan en sväng, köpte en ny tunika och ett nagellack. Hade tänkt beställa en klänning till skolavslutningen, men den var slutsåld så det sket sig totalt..nu blir det en runda till på stan och jaga klänning. Sedan taggar brudgänget en mysig kväll hos en kompis snart och senare dra till Corona...får se hur många av oss som kommer med ut ! ;)

På något konstigt sätt blir alltid mitt bloggande utdraget till det sista man gör på kvällen och liksom nu igen är klockan redan över tolv och här sitter man och försöker plinta ner lite av vad dagen har erbjudit.

Kvällen har varit den bästa på länge..längtar redan efter nästa !

Tack, underbara vän! Tänk att du alltid finns där för att trösta, peppa, tokas, busa, skrattas med och bara prata med...vill aldrig förlora dig! Tack oxå för ditt fina sms ikväll ! Vi pratar mer imorgon på skolan ! Tagga Thai hahaha ;)

Återstår bara att säga godnatt...så jag gör väl det ...GOD NATT !! :)



Du är...så glad...så underbar !


Sommarkväll

Hej

Sitter för tillfället och försöker hitta någon snygg klänning till avslutningskvällen, meeen.. det går inte så bra! jag har en sån otrolig beslutsångest!!
Kan lägga ut en bild på en av de jag valt. Tycker att den är så stor, hade önskat att den var lite tajtare nertill men så här ser den ut iallafall!



                                                






Går kvällen tillbringades tillsammans med Frida, Anna, Danni och Fanny. Vi såg Paranormal Activity.. Helt sjuk film alltså! Hade sett den tre ggr innan och visste precis när det skulle komma något hemsk, men ändå så hoppade man ikapp med de andra haha, vi hade det supermysigt iaf. Sedan planerade vi en sväng till min stuga i sommar, och vi har gett oss tusan på att det ska bli av då också, kommer bli galet kul!

Senare bär det av till lundåkern och sätta ner båten, det blev nämlige aldrig av igår.
Idag har jag varit hemma och kurerat min förkylning som aldrig vill bli bra. Tror jag varit sjuk i två månader nu. Har pluggat hela dagen och försökt mig på en och annan solning ute på balkongen men det gick helt enkelt inte.. höll på frysa ihjäl!

Plugget har tagit ganska mycket av min tid nu ett tag, har en hel del nu som måste göras. 

¤ Torsdag: Kommunikations prov
¤ Fredag: Matte & Engelska redovisning
¤ Måndag: ULS & NkB Inlämning

Nu ska jag återgå till mitt pluggande och min kära beslutsångest, ha det underbart nu!
Pussss






Sommaren -07


RSS 2.0