Kiss The Sun..

             

Hejsan igen!

Efter en underbar helg med mycket roligheter med mina tjejkompisar, blir det nu en vecka späckad med en massa plugg. På onsdag so prov och på fredag juridik prov.

Kvällen har bara bestått av en massa plugg!

En underbart trevlig lördagkväll som började med att Janina kom förbi hos mig och sedan åkte vi vidare till tjejerna!

Janina
Anna
Ellen N
Daniella
Fanny
Amanda
Stina
Ellen R
Gabbe
Frida

Ni är underbara hela högen !



Några bilder på Janne och mig innan vi åkte vidare...


Lite suddig bild men den var tagen med mobilen..



 Älskade vännen min, vad du är fin gumman! ♥



 Nu blir det sova och kurera min huvudvärk..puss&kram på er, vi ses snart igen!



Grenade



Hej och Tack igen alla underbara läsare av min blogg! ♥
Man känner ju liksom peppen att bara skriva massor när faktiskt statistiken stiger mer och mer!!


Dessa två dagar har det mest bara handlat om plugg och träningar för min del. 
Har också umgåtts mycket med mina goa tjejkompisar.

Idag har jag varit till polisstationen och fixat ett nytt pass. 5 dagar skulle det ta tills det var färdigt, ändå en ganska kort tid kan jag tycka. Jag trodde nog det skulle ta mycket längre tid. Fingeravtryck och grejer..brände mig dock rejält på plattången imorse, så hoppas inte det blev något märke som gör att mina fingeravtryck inte stämmer sedan när jag står där på flygplatsen och ska iväg..hahaha det vore ju en skön historia i sig!!!! 
 

Som jag lovat kommer någon fler bild från söndagens fotografering efter det är utvalt vilka som ska användas..går ju liksom inte spara alla 555 stycken!!

Kvällen kommer spenderas med Jenny, vi ska bara mysa med tjocksockar, film och massor av prat!


•••




En person som stått mig väldigt nära en gång i tiden, för ganska precis ett år sedan, skickade denna länk till mig igår och ville jag skulle lyssna på texten...........



http://www.youtube.com/watch?v=4NErh_xVSrY










Love yoooou!!!!

Hejsan hoppsan!
Jag tänkte bara säga att Maja är en helt fantastisk person på alla sätt och vis! Alla borde ha en sådan bra vän som hon är. Hon är en sån underbar vän i alla lägen och man kan alltid surra med henne om det är något, och jag är nog inte ensam om att vara så otroligt stolt över henne gällande ni vet vad .. !!! Det var allt jag ville säga och ta åt dig min älskade vän!!

/ Skrivet av Isabelle, Majas vään!




Första bilden klar från söndagens fotografering.


Har nu fått första bilden från söndagens fotografering och som jag lovade ska jag lägga ut den..




Pusspuss kommer fler när jag får dom, då länkar jag också fotografens och makeup stylistens hemsidor !


I Promised Myself...




En måndag full av händelser och massor av nyhetsflöde som har nått mina öron..beklagar verkligen, men that`s life my friend!

För mycket senaste tiden helt enkelt, och detta blev liksom droppen som fick bägaren att totalt forsa över kanterna...


Du är en människa full av godhet, kom ihåg det...
...när livet känns som jävligast försök att minnas de fina stunderna... 
...livet är fullt av möten med nya människor, nya ansikten, nya personligheter...
...valen är många och valen är ALLTID våra egna...

...att gå sin egen väg och inte i allt för stor grad låta sig påverkas av andra kanske är ett konststycke...men...ett konststycke livet kräver att vi måste klara av till viss del...



En härlig dag!


Hejsan alla goa bloggläsare som håller min statistik på fiiina nivåer,
känns riktigt kul att så många läser den! ;)

Som jag lovade igår så skulle jag skriva några rader om dagens fotografering. Den började med att jag fick träffa Joakim och Jessica. Joakim fotograf och Jessica makeup stylist och båda så otroligt duktiga !!!
Fotograferingen bestod av fyra olika stylingar och slutade med 555 bilder. Efter ganska precis 4 och en halv timme var vi färdiga...faktiskt gick tiden så otroligt fort och det var så himla kul !!!!
Lite bilder togs under själva sminkningen och stylingen och jag tänkte visa lite därifrån.
 Från totalt osminkat till lite mer.. !







Kommer bilder från själva plåtningen senare.

Puss&Kram



Emma, Linn, Emy och jag!





En kväll med delar av tjejgänget..


Emy, Emma, Jag och Linn goaste brudarna! <3


Observera Emmas look, snyggaste ! ;D


Pussis på dig sötaste Linnsan !





Vi ses imorgon, då kan jag skriva om min dag i fotostudion..

Kramar på er alla och ha en lika skön kväll som jag...ska nämligen göra min febriga bror glad och spela lite "Left 4 dead II" med honom, fast jag har ingen aning hur man gör så kommer väl inte stå ut så länge...
Han kommer förmodligen tröttna snabbare än jag och tycka att jag är värdelös haha!! 

♥ 





Dream On...


Hej !


Efter skolan igår gick jag och Elsa på stan en stund, käkade på Waynes..och pratade, pratade, pratade...vi har fortfarande inte hunnit klart än med allt vi skulle hinna med, så vi har helt enkelt beslutat att ta en helkväll till snart nog!

Blev liksom påmind om körkortet igen när jag träffade henne så nu måste jag ta en kraftansträngning med det..så jag hinner det innan sommaren, det är ett absolut "måste" helt enkelt!! 
Har ju tänkt hinna glida lite med den lilla svarta som står i garaget och bara väntar på mig!
Körlektionerna behövdes inga fler, nu är det bara teorin och risk 2:an kvar så det känns ju faktiskt inte så långt borta!

 Tänka sig en varm sommardag, ner med cabben, på med solbrillerna, musik och mullret av V8...bara tagga sommaren nu tjejer, vi ska glida runt i stan och säkerligen blir det en och annan tur till någon trevlig grannstad också!

Nu ska jag ringa Linnsan och göra klar planerna för morgonkvällen med brudarna!



PussssViSesImorrn!






You Believe..And I Like It..


Hallojjs alla underbara vänner och bloggläsare!! ;D

 Min gamla vän och klasskamrat har idag återuppstått i mitt liv igen efter en tids frånvaro eller iaf en tids mindre kontakt..
Alltså nu minns jag hur underbart det var att ha Dig där, att prata om precis allt, bara tokas och bli så där riktigt sjukt glad.. som Du på något sätt alltid lyckas med!
En varm go kram och ett telefonsamtal som bara ger så mycket värme och så mycket fina, kloka ord..Tack...
Jag valde aldrig bort dig, satte dig bara lite vid sidan om och det pga av hur livet såg ut just då...det var ett måste för mig och du vet varför..
Idag är jag så glad att du finns kvar och bara står där och ser så där finurligt glad ut igen, plus att du har en insida sååå fin !
Jag har sagt det förrut och jag säger det igen...Tack för att Du finns!

♦♦♦


Blev bjuden på fin middag ikväll...så när ni läser detta så sitter jag och njuter av en stunds lyx och bara slappar och har det superbra !


Kram på er alla och ha en skön kväll så ses vi snart igen!!!



En dag..


Hejsan!

Igår var det verkligen en tung dag på alla tänkbara sätt.. Var på begravning av vår nära släkting som helt hastigt dog dagen för nyårsafton(skrev om det i en tidigare blogg). Han var ung och det var mycket folk i min egen ålder där, ojojoj vad alla var ledsna..men som sagt sånt här hör också till livet och man måste gå vidare..

Idag har jag tagit en skön sovmorgon, sen blir det träning under kvällen, sedan vänner och bara ta det väldigt lugnt. En hyfsat tidig kväll måste det bli, för imorgon blir det en fotosession för Andreas igen, riktigt kul!

Har varit ute och hjälpt pappsen med att skotta gården, jag fick ta hand om snöslungan..den går av sig själv och ibland lite fort...så man får liksom springa om man ska svänga med den hahaha..
 Ikväll måste jag också ringa min kära Elsa, vi har pratat om att ses hur länge som helst men det har alltid kommit en massa annat ivägen..




Sum -10




Take A Minute..


Hallåjs!

Eftersom jag var ledig igår efter en sen hemfärd från Stockholm, så var min första dag efter jullovet idag, den började med en sovmorgon...haha..sedan fortsatte den med att vår klass absolut inte gjort ett enda vettigt alls... Idrotten var inställd liksom pskologin och engelskan...har bara fördrivit tiden på skolan med att träffa kompisar, hade inte ens vett att fara hem..dock riktigt kul att träffa alla igen!!!
Efter skolan, hem en snabbis, packa väskan och iväg till träningen...grymt skönt med en stunds pumpande musik i öronen och spinning!!

Fastande i telefonen med Sofia i säkert över en timme, alltså oj oj oj...vad den tjejen kan prata, har alltid så sjukt skoj med henne haha !
 
Nu blir det sova !


Vi ses imorgon igen!

Pussss!





Stockholm och Mikas!


Hejsan!

Eftersom många hör av sig och vill att jag skriver om min resa ner till Stockholm, tänkte jag berätta lite om de intensiva dagarna där nere.

Min resa ner bestod av massor av sms och telefonsamtal av vänner och bekanta som ville önska mig lycka till med besöket på Mikas New Face avdelning.  Jag skulle träffa Johan som jobbar där. Jag visste egentligen redan innan att mina mått kanske inte skulle räcka till över rumpan och bysten, jag hade liksom lite för stora mått där. Jag hade också fått höra att Mikas var enormt viktiga med måtten på sina modeller, så några större förväntningar hade jag absolut inte..men värt ett försök var det ju eftersom jag jobbat extra med just måtten sista månaden efter jag fått höra av Annsofi att de ville träffa mig.
Resan började med att vi kom till huvudstaden i måndagseftermiddag. Efter en snabb incheckning på hotell Clarion, ett fint hotell med allt man kan begära, var det dags för middag, för att senare snabbt komma isäng.  
Klockan 11.00 dagen efter skulle jag träffa Johan på Mikas.

När vi kom fram till Gamla stan, Bredgränd 2, där Mikas har sitt kontor, möttes jag genast av Johan, som leende kom fram och hälsade. Han ville vi skulle börja fota direkt, jag fick låna ett par minst 12 cm höga klackskor som var lite för stora, med det funkade. Sedan gick vi in i en liten fotostudie och han började plåta mig med en vanlig polariodkamera. 
Jag hade bara tagit på mig minimalt med smink eftersom jag visste att det var så de ville ha det. Ändå så säger Johan efter ca 100 bilder och en stunds plåtning. " Tror du du kan ta av dig sminket helt och hållet" våra kunder vill se modellerna helt utan allt smink och då kommer också alla naturliga linjer fram....... OMG!!!!! Tänkte jag... nu är det stenkört!!! Jag UTAN smink  HAHAHAHAHAH!!!! 
Men man kan ju liksom inte börja tokskratta på det sättet utan jag log lite och sa att "självklart förstår jag det, men ojojoj det kommer se hemskt ut!!"
Han skrattade och sa att så reagerar alla tjejer..men jag tog bort sminket och plåtningen fortsatte inomhus i olika rum, i trappor, utomhus osv. i 12 cm höga klackar, liten tunn klänning, INGET smink, och ingen spray eller något alls i håret..hahaha en upplevesle kan jag lova att bara acceptera att så ska det vara... han sa " du har så fina drag, ditt ansikte kan göra så många olika jobb, både tuffa och snällare, flaschiga modemagasin liksom internationella jobb" !! 
Jag har kvar att skala av lite runt rumpan fortfarande och lite på brösten, men han ville ändå ta in mig eftersom han tyckte jag hade "stor potential internationellt!!!!!!!!" :O :O :O
Jag trodde inte mina öron när han sa det...sedan undrade han om vi kunde stanna lite extra länge i Stockholm för han ville göra första plåtningsjobbet redan samma eftermiddag...

Vi åkte iväg för att hinna äta lite innan det var besök hos fotografen Ivan Nunez.
En otroligt trevlig kille det med, som man liksom kände sig väldigt bekväm med att fota för. Jag hade iaf tagit med mig sminkväskan, men det blev samma där...INGET smink !! INGEN styling överhuvudtaget!! Bara naturella bilder..så bara bjuda på den avskalade sanningen och inse att det är så de vill ha det!! 

Avsminkat och naturellt tjejer, kom ihåg det!!

Efter dagen var klar fick jag hälsa på den som är bokningsansvarig på Mikas och all annan personal som jobbar där. Johan på New Face,var det trevligaste jag har träffat på jättelänge, en så otroligt glad och genomgo person, liksom alla på kontoret där var...så fantastiska människor!!
Nu kommer Mikas jobba på att bygga upp en portfolio på mig. Så en och annan resa dit kommer det att bli. Detta känns bara helt underbart roligt och en chans som jag iaf kommer ta, så får vi se hur långt det räcker!

Det finns så mycket mer att berätta som dom sa också, men det får bli en annan gång! ;)

Jag ringde hem till två vänner uppe i Umeå och berättade...dom bara skrek i telefonen av glädje, sedan började messen hagla och telefonen ringa...heeelt galet vad mycket folk som hörde av sig för att Gratta !!! 
Fantastiskt kul att det finns så många underbara människor!!

Denna dagen var verkligen fullspäckad av allt som hände och allt gick så OTROLIGT fort!!!

Idag blir det en sov- och mysdag, kan lova att det behövs! 

Pussar och massor av kramar till Er alla!!


En bild på den glada kontorsmaskoten Elsa, som var den första att hälsa på mig när jag kom dit.. tätt följd av Johan haha!

 


Too Late..



Hejsan igen!

Efter påtryckningar att skriva i bloggen, så måste jag ta tag i detta nu, har liksom bara tagit lite "semester" från bloggen under julen!

Sammanfattningsvis har mitt lov både varit upp och ner
, en och annan uppenbarelse om hittills okända personlighetsdrag har gjorts,
många nya trevliga bekantskaper, mycket roligt och mycket tokigt! Men framförallt har jag hunnit vila, träna och stanna upp!
Denna dagen har så här långt bestått av ett långt stadsbesök (gick faktiskt upp i hyfsad tid för att hinna strosa lite) har fixat nya linser, varit och inhandlat lite nya underkläder, lite attiraljer till håret, en ny kajalpenna, träffat kompisar på stan osv...påsen var inte stor när jag kom hem, ändå hade jag handlat för ca 700 kronor!! :O

Kvällen igår spenderades hos Linnsan...gud vad vi har pratat !! Den tjejen blir man verkligen så glad av och många gånger behövs ett och annat ord på vägen för att man ska vakna upp lite...hon liksom fick mig att förstå att vad som helst kan man inte acceptera!!
Tack gummsan för det, älskar dig!
♥ 

Tidigt på måndagmorgon åker jag ner till Stockholm tills på tisdagkväll. Ska bli en spännande tripp med massor av shopping, besök på Mikas, träffa nytt folk mm. Sen MÅSTE jag försöka hinna med att träffa goa tjejgänget där nere också! Sofia ringde igår och vi pratade alla gånger över en timme!
Vi bestämde iaf att vi ska ses på måndag under dagen, för den kvällen måste bli en hyfsat tidig kväll för min del dock!

Måste käka nu och sedan kila iväg och spinna en stund !

Puss & Kram!









Nyårsafton 2010/11

HEJSAN!



TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL BÄSTA BRUDARNA NÅGONSIN !! ALLTID LIKA TAGGADE OCH ALLTID LIKA GOA!!

Kvällen började här hos mig efter jag hjälpt Linn och Isabelle med sminket, sotade ögon var kvällens hit !

Tolvslaget...och makalöst med glada människor, kompisar som man inte sett på hela julen, gamla vänner som man inte sett på flera år, nyårskramar, nyårshälsningar i massor...UNDERBART!!
 
En så bra nyårsafton det nu kunde bli, trots allt tragiskt som hände dagen före, när en nära släkting dog, bara strax över 50 år (hjärtinfarkt).....jag kände direkt, att jag var tvungen avblåsa nyårsafton med tjejerna, men min pappa sa att livet måste ju gå vidare..och det som nu har hänt går liksom inte få ogjort så nyår tyckte han att jag skulle fira precis som planerat, vilket jag också gjorde och det blev absolut hur bra som helst. Även om jag personligen kanske inte var på topp till hundra procent!!

Jag har inte skrivit så mycket eftersom det varit jobbigt med det som hänt..har liksom bara varit tom inombords....
..fick beskedet direkt efter jag la ut förra blogginlägget..



Krama om din vän brevid dig...och var rädda om varandra...

 Fyll livet med kärlek ♥







 


RSS 2.0