Teasing me.

Heeeeeeeeej!

För tillfället sitter jag och skriver på ett psykologi arbete om fobier.. Känns ganska passande med tanke på min onormala rädsla för traktorer! Ska bli intresant att ta reda på varför jag springer och vill gömma mig när en traktor kommer, på något sätt tycker jag de ser "farliga" ut.. Typ arga! knas..
Iaf, blir det kanske träning senare ikväll, om plugget tillåter.

Helgen tillbringades i Skellefteå med otroligt underbara människor därfrån. Efter en hel del övertalning av min finaste Janina så hakade jag på! Helgen blev bra, med mycket folk och en heel del Kapten Röd. Vet inte riktigt vad jag tycker om honom, kanske inte högst upp på min artistlista, men han var bra! Sen måste man ha en bra anledning att åka dit också, saknar alla där i SINNE!

Nu ska jag avsluta min fina uppsats om fobierna, förresten så hittade jag en gammal låt! Så fruktansvärt löjlig men urgullig.. Ska fortsätta mitt nötande av denna och jag önskar er en super bra onsdag, det ska iaf jag ha!

Martin – (Du Ar Sa) Yeah
Bilden är fixad av en vän från Söder.



Smälter.

Lång tid har gått..


Hej igen!

Ja, det har varit en stort uppehåll nu i mitt bloggande. Det har varit fullt upp med resor, skola, träningar, goa människor och en massa annat..har inte prioriterat min blogg helt enkelt. Fantastiskt att det fortfarande finns folk som läser min blogg trots min dåliga uppdatering. Statistiken ligger konstant och jag tycker lite synd om er att bara se ett gammalt inlägg sedan flera veckor tillbaka. Kan nog inte ta igen allt på denna långa tid, så kommer hoppa fram till dags datum istället!

Helgen har bestått av fina återträffar med ett härligt gäng från Sundsvall som vi lärde känna på vår resa till Alanya i våras. Sedan har helgen avslutats med en träff hemma hos Linn, sedan iväg och se bio med de finaste tjejer som finns!

Emma
Linn
Olivia
Moa

Vi har sett på Breaking Dawn..(biosalongen bestod av 90 procent tjejer) filmen har fått både ris och ros av kritiker, men jag måste säga att jag tycker den var helt klart värd att gå och se på.

Imorgon en ny skolvecka, nya "måsten" och sedan se fram emot en kommande härlig helg igen!

Kram till Er alla!










RSS 2.0