One Thing...


Vilken härlig Påsk!!
Fin fint väder som tusan, förmodligen har ingen missat detta!
En torsdag och fredag som var galet mysiga dagar..saknar dom redan..så sjukt mycket...
En fredagem, lördag och söndag med släkt och vänner i stugan, massor med solande och massor med god mat !
Imorgon börjar skolan om igen och likaså träningen som måste få en nystart efter alla dessa tjockardagar...

Måste hoppa in i duschen nu och sen ner min efterlängtade mysiga säng!

Hoppas verkligen Ni alla haft en härlig helg, vi ses på skolan, på stan, på gymmet eller bara här på bloggen !!

Kramelikraaam !!



Snabba ryck..



Förmiddagen började med ett telefonsamtal från Powters om att Mikas ville ha några bilder på mig med bikini och bråttom var det. Så upp ur sängen, in i duschen och på bikinin, ställa sig framför kameran och se glad ut!!! haha...faktiskt en rolig och totalt oförberedd plåtning, sedan skulle bilderna ner till Mikas redan i eftermiddag...ojojoj!!
Sedan har dagen tillbringats på stan med inhandling av örhängen, en jacka och en klänning..hem igen, va social med familjen, käka och nu blir det körkortsfokus igen!!

Ser fram emot morgonkvällen med vänner!



Mitt i påsklovet..



Hejsan igen !

Åh känns bara så skönt med en stund på balkongen i solen just nu. Har faktiskt tagit ett break från körkortsplugget som jag äntligen tagit tag i lite mer på allvar nu..eller egentligen är det ju faktiskt först nu som jag har haft lite tid för det..ska försöka hinna med så mycket som möjligt av teorin nu under lovet!
Min körskollärare tycker att jag är färdig med körningen, sen är det visst svårt att få tider här i Umeå för uppkörning nu har jag hört. Ska iallafall försöka boka in mig så fort som möjligt och hoppas på en tid inte allt för långt bort...

Nu blir det snart gymmet med mamma, hon ska hänga med på spinningpasset i eftermiddag och jag har lovat henne att vi ska sitta läääängst bak i salen .. ;D
Efteråt blir det snabbt hem och sen iväg till brudarna och en mysig kväll med dom hos Jenny!
Ska möta upp Linn och Janina på stan sen bär det av ut mot Ersmark, där Jenny har fixat och donat inför kvällen!

Har fel dator för att lägga in en bild, så får göra det imorgon istället..

Puss på er, vi hörs imorgon igen!








Vad hände sen..



Kvällen hos Linn igår slutade totalt otippat på Five, vi hade verkligen bestämt oss för en tjejkväll och bara prata..men pressen drog oss till Five till slut, riktigt mycket folk som vanligt!!
Var ändå hemma i hyfsad tid och det var skönt, för idag har förkylningen kommit krypande..hoppas det inte blir värre bara !!
Sitter just nu och  lyssnar på Nanne Grönvalls "Håll om Mig".... hahah den spelades igår och hela golvet myllrade av folk när den drog igång, alla blev som tokiga..TOTAL STÄMMNING KAN JAG LOVA!!!

Nu blir det en god middag med familjen sen en skön och mysig kväll här hemma!
Imorgon blir det tjejerna och en fika på stan..nu ska jag hoppa in i duschen och gå i myskläder resten av kvällen !!

Tjohejs!!



Kramelikram vi ses !



A little bit more...


Hej igen!

Efter en vecka som bestått av plugg, prov, inlämningar, träningar, öppethuskväll på Dragonskolan, barnvaktssittande till jordens sötaste Hugo och Alvin och massor av annat...så känns det riktigt skönt med påsklov nu !!!

Nu blir det middag och sen åker jag till Linn ikväll, kanske Emma också skulle titta förbi..kommer bli en skön pratarkväll med brudarna!


...på begäran sätter jag in bilder nu under några dagar...



Puss och Kram Alla Goa Mysiga !

Älskar Er !




But I would walk 500 miles

Hej! Har inte så mycket att säga om denna dag hittills, förutom att det har varit ovanligt kul att komma till skolan! Att träffa alla igen osv, även om det bara gått en helg.. hihi :]
Möttes av världens gladaste Linn idag också, det gjorde verkligen tillvaron ännu bättre. Tack älskade du för att du sprider en sån otroligt glädje runt om dig! PUSS!!
Nu blir det att plugga gärnet inför samhällsprovet som vi har imorgon. Känns inte så svårt, så det kommer nog gå bra! vilket jag hoppas iaf..
Skriver senare!
Bilden är från senaste plåtningen med Andreas!

Tid att andas, tid för ro, våga hoppas, våga tro..




Hejsan!

Helt fantastisk kul att ni läser min blogg trots min urkassa uppdatering..Ni är underbara helt enkelt!
Efter min Stockhomsresa kom jag hem till meterhöga snödrivor..inte så kul faktiskt men tanke på att Stockholm hunnit bra mycket längre med sin vår! Där fanns det gröna fläckar redan och en och annan blomlök som hunnit komma upp på de soligaste ställena! Fick en otrolig lust att flytta ner dit och bara njuta av våren som tyvärr är för långt borta här i norr...

Mötet med agenturen från Paris gick superbra, min engelska flöt på så jag själv blev lite förvånad faktiskt. De var intresserade av att jobba med mig och ville jag skulle komma ner dit efter 3an..det som återstår nu är att min moderagentur och denna agentur ska ha ett samarbetsavtal och detta är inte färdigt ännu..så får se om de kommer överens!
Sedan hörde Johan från Mikas av sig och ville att jag skulle titta in till dom. Det är så underbart att stövla in där för man blir alltid så välkomnad av glada och enormt trevliga människor! Johan kom direkt fram och ville ta lite bilder och vi satt och snackade ett bra tag..han berättade att det fanns stora planer för mig efter jag gått ut 3an..så får se vad det blir ! ;)

I veckan tackade jag nej till en visning för första gången..kändes inte alls bra men tyvärr blev det lite för kort varsel eftersom alla bokningar måste gå genom agenturen...
Nästa vecka är det nästa visning och har även en förfrågan om en reklamfotografering som ligger hos agenturen nu...så det rullar på som tusiken! 

Veckan och helgen har bestått av plugg, träningar och socialgemenskap med vänner.
Helgens höjdpunkt var i fredags med mina goa tjejkompisar, kan lova att det finns inga bättre än dom !! ♥
Jag hade huset för mig själv i helgen eftersom resten av familjen åkt till stugan. Linn och Janina passade på att sova över här hos mig vilket kändes braaa eftersom jag är mörkrädd som fasiken hihi... :] En kanonrolig fredagskväll blev det med massor av roligt folk. Lördagförmiddag efter frukosten satte vi oss på min balkong, solade, spelade musik och fortsatte allt prat från kvällen innan.

En bild från vår soliga lördagförmiddag:



Här kommer en bild till med mig, Janina och Linn..verkligen hur goa tjejer som helst!




Älskar er !




 




Grattis mormor!





FÖRST OCH FRÄMST VILL JAG GRATULERA MIN FINA GOA MORMOR SOM FYLLER ÅR IDAG
MED MASSOR AV GRATTISKRAMAR!
ÄLSKAR DIG SÅ FRUKTANSVÄRT MYCKET OCH DU ÄR VÄRD ALLT FINT SOM FINNS! 
♥♥♥




Nu är allt packat och klart !
Åker imorgon!
Känns riktigt kul och samtidigt galet pirrigt..ställer om till engelska nu..





Puss & Kram
See you soon....


Fin söndagsmiddag, Tack ! :D


Hejsan,

Söndag och vardag imorgon igen...okej... ska absolut inte klaga, haft en magiskt rolig helg!
En fredag med mycket firande av Jennys 18 års dag! 
 Linn, Jenny, Emy, Emma, Moa, Lisa, Gabbe, Agnes, Amanda, Johanna och jag var ute och åt en supergod middag, sedan gick vi hem till Alexandra och några till en stund. Kvällen slutade med ett, för min del, första besök på Five. En fantastiskt rolig kväll med alla tjejerna!  Jag fick tillträde till VIP rummet, kan lova att där var massor av härliga människor! 
Träffade många av mina gamla hemvändande vänner också som lämnat stan och kommit tillbaka på ett snabbesök...OTROLIGT KUL!

Gårdagen blev ett stadsbesök med inhandling av diverse kläder inför Stockholmsresan på tisdag. Tre tröjor, ett par skor, ett skärp och en ny foundation (faktiskt denna gång med en ny nyans..så får se hur jag trivs med den..)
Träffade även AnnSofi på stan för att överlämna två skivor från senaste tagningen..Powters skulle sätta ihop en portfolio inför Parisbesöket, nu börjar pirret komma på allvar kan jag lova!

Idag har söndagen bestått av plugg och bara massor med myyys. Har faktiskt blivit bjuden på fin middag ikväll..porterstek !! Måste sluta skriva nu för mammsen står och väntar med bilen för skjuts dit... !! :D

Längtar så mycket efter sommar nu !!



Kramar i massor ! ♥


Jenny !!

 
IKVÄLL BLIR DET FIRANDE AV DENNA UNDERBART GOA TJEJ!!! 
KVÄLLEN BÖRJAR MED EN GOD MIDDAG KL 18.00 FÖR TYP 10 PERSONER. SEDAN PARTY OCH UTGÅNG MED FLER GALET SKÖNA MÄNNISKOR! 


 KVÄLLEN ÄR DIN JENNY

GRATTIS PÅ 18 ÅRS DAGEN!!!!




VI ÄLSKAR DIG GUMMAN!!  


RSS 2.0