Underbar dag med Linnsan!!


Hejsan!


Gårkvällens visning var helt galet rolig!!
 Vi var sex stycken som gick modeller, de andra tjejerna var runt 25år hela högen så jag var helt klart yngst, de var så goa och så trevliga hela bunten. Jag var där kl 16.00 för smink- och hårstyling, visningen började kl 19.00. Över 200 sålda biljetter så det var verkligen fullsatt!
5 stycken visingar var hade vi, allt från underbara sommarklänningar till strand och shoppinglook. Finalnumret bestod av ett vårbröllop med gäster i fina kläder och jag sist som vårbrud och en bukett vita tulpaner. Stylist från Klipp var där och hjälpte till med en superfin uppsättning och sedan en fantastiskt brudklänning..inte alla dagar man får vara brud direkt haha...!

Idag efter skolan var jag med Linn ner på stan, vi tog ett fika på Waynes, sedan var vi in på Carisma där jag prövade en klänning som det mest troligt kommer bli köp av, måste dock fundera lite till över storleken, de hade bara kvar medium och egentligen skulle jag behöva en small...men fin var den och en typisk sommarklänning som helt klart skulle bli en favorit i min garderob!

Imorgon blir det iaf utgång med brudarna och firande av Jennys 18 årsdag..kan lova att vi är sjukt taggade!!

Hade ingen bra bild att lägga in, så blir lite trist med bara text..men så får det bli denna gång.




Puss och kram nu alla så hörs vi !


Here I go again


Hallåjs!

Jag vet, jag vet..dålig uppdatering! Bara haft så mycket att göra, som vanligt...
Repat idag inför modevisningen imorgon..försöker lägga fokus på plugget resten av tiden...det där med körkortsplugget måste vänta ett tag till!

Fått bilderna nu från senaste plåtningen, får dock inte lägga ut dessa förrän tidigast onsdag nästa vecka... flyget inför mötet med Paris agenturen beställt och klart idag, sedan är det bara få koll på nerverna lite..just nu känns det galet pirrigt och nervöst!

Imorgon är det redovisning i skolan och..ja..det kommer fixa sig..
bara snacka på, tro på det man säger och se stensäker ut ! Funkar alltid! ;)

På fredag blir det 18 årsfirande med middag och utgång med brudarna! :D

Grattis till det eventuella skivkontraktet Jenny, så fantastiskt kul för dig!! ♥
Lycka till med dansuppvisningen på lördag Emma!! ♥
Janina grattis till dig med... !! ;)



En bukett vita tupaner, en liten försmak inför visningen imorgon...


Ska stupa i säng nu efter en intensiv dag..sov gott nu alla så hörs vi snart igen!




Torsdagkväll..


Hej igen!

Idag på skolan har vi haft föreläsningar om vår internetanvändning och den tid vi sitter framför Tv spel osv. På tok för mycket tid kan jag lova!!!
Känner mig inte direkt träffad av att jag ägnar så mycket tid fram datorn, jag hinner inte helt enkelt..

Som denna dag har varit till exempel..skola till klockan 14...sedan iväg till Carisma och pröva ut kollektionen jag ska ha på visningen nästa vecka..hem och äta..iväg till gymmet...och nu plugg resten av kvällen..bloggen är väl den tid jag sitter vid datorn, kanske in en snabbis på facebook om jag hinner..msn är bara glömma, kanske nån enstaka gång bara..

På tal om kollektionen jag prövade idag, underbara kläder, fantastiskt vackra och välbearbetade...dock rinner tusenlapparna snabbt iväg kan jag lova..jag kan inte berätta mer detaljer om visningen nu eftersom den ej varit än, men finalnummret är det jag som ska gå vilket känns som en stor ära med dessa exklusiva kläder !



Thinking about him, thinking about me..
Thinking about us..what we gonna be..



May It Be...


Efter veckans fotojobb var jag tillbaka i skolan igår igen, vilket kändes behövligt eftersom jag måste ta igen lite jobb som jag missat pga resor och annat. Bilderna från den fotosessionen ska ut på reklam i USA och även visas för en modellagentur i Paris som ville träffa mig nu i början av april. 
Kan lova att det blir finslipning av engelskan fram tills dess!! :)

Gårdagen och dagens aktiviteter har mest bestått av träningar och plugg. 
Imorgon blir det att hinna in på Carisma och pröva ut kläderna som jag ska ha på nästa visning. Kommer bli väldigt kul, sen älskar jag FilippaK så den kollektionen kommer falla mig precis i smaken..Carisma har ju massa andra urfina märken också, så kommer bli en mycket intressant visning! :D 
 


Nu blir det plugg resten av kvällen!
Kram!



Don't be afraid..


Hejsan Alla och Tack för att Ni läser min blogg så ihärdigt trots min dåliga uppdatering!! ♥

Var förkyld och galet trött hela förra veckan, men inga vattkoppor än så länge iaf..kanske slipper jag salamilooken ändå!!

Kunde inte länka denna låt av någon anledning men har lyssnat på den om och om igen..bara så sjukt bra!!


Good Charlotte - I Don´t Want to Be in Love



 HAR HAFT EN UNDERBART MYSIG HELG!

Blir ledig från skolan imorgon pga fotojobb hela dagen, men sov gott nu alla fina och goa så hörs vi !

KRAM! :)















Gonna push it up to the limit..



Tjohejs!

Varit hemma nu i två dagar och fixat till min förkylning... Inte för att jag har tänkt låta som någon äldre dam som bara pratar sjukdomar, men faktiskt har det funnits en liten annan oro under dessa dagar av hängighet!
Min bror(16år) fick vattkoppor för tre veckor sedan :O  Ja ni hörde rätt..den sjukdomen hade ju alla som 3 åringar..men icket vi inte!!! Jippieee..jag har INTE heller haft det, tiden från man blir smittad tills man blir sjuk är ca 3 veckor !!! :O ... Har desperat letat prickar varje dag och kommer fortsätta veckan ut..alltså Fille såg ut som en salami i ansiktet...KUUUL!!! 

  Imorgon blir det skola igen och längtar att träffa alla!!




Kunde inte låta bli att sätta in denna underbara bild..finns inget finare än kärlek!









14 Mars kl 09.13


Måndag och första dagen efter ett galet roligt sportlov..blir en dag hemma i sängen med Alvedonpaketet..är fortfarande förkyld, även om det är på bättringsvägen!
Denna helg har bara bestått av mys och massor av lugn och ro, allt för att kurera min eländiga hosta..som jag är sååå trött på nu !!!
Det har blivit en och annan stund ute på balkongen också för att bättra på brännan lite...kanske blir en stunds solning idag också, får väl se helt enkelt!

Nu blir det att fixa till lite frukost, sen inta vågrätt läge igen..

Puss och Kram på er!




Afterski, mys och galet sköna människor!


Hallåååjss!!

Hemkommen igårkväll vid 22 tiden, efter en suverän Hemavanvistelse!!
Jag tror seriöst att halva Dragonskolan var där, till och med min handledare Karin !

Just nu är jag redigt förkyld, galet trött och behöver nog några dagars vila innan skolan drar igång igen på måndag.
Janina min vän, är nog den roligaste människan som finns..hon hade enmanshow på hotellrummet med dans på hög nivå till ljudet av nyheterna i bakgrunden...hade gärna lagt in det som länk här men ska nog skona min kära vän från det..sen undrar jag fortfarande hur hon kunde komma hem med ett sugmärke på läppen..svaret har nog bara hon själv..Kan lova att vi legat dubbelvikta av skratt inte bara en gång under denna vistelse !!

Dock upptäckte jag i bussen på väg upp att jag glömt mitt leg. hemma, aningen panik blev det kan jag lova! Fyllt 18 år och gå på afterski helt lagligt kändes som ett minne blott...men snälla föräldrar som jag har så faxade pappa kopian på mitt leg. till hotellet...så för min del blev det att visa upp ett helt A4 med kopian när jag skulle in någonstans...det funkade hur bra som helst efter de hört min lite desperata historia om varför jag hade ett A4 i fickan... 

Mycket roligheter, mysigheter, tokigheter och galenheter har det varit, en TV 4 intervju har vi också hunnit med faktiskt!
Sjukt sköna människor och enorm längtan efter en favorit i repris finns, får helt enkelt tagga för nästa år igen !!

TACK till ER alla underbart fina människor som gjorde sportlovet oförglömligt!

JANINA
RASMUS
JOAKIM
LUDVIG
SOFIA
MALIN
LINA
MAGNUS
EMIL 

och många många fler....!






























Afterski och Hemavan!!


Hej å hååå!


Strålande sol, skönt ute och taggad till tusen!!!!

 Tog en skön sovmorgon idag, vilket verkligen behövdes kan jag lova!
Nu blir det en snabbis ner på stan och fixa lite saker inför imorgon sedan packa under kvällen innan Solsidan börjar. 
 Veckan kommer tillbringas uppe i Hemavan tills på torsdag eller fredag, kommer därför ligga lite lågt med uppdateringen..kanske blir det någon kort liten rad under veckan om hur vi har det..
Sätter in bilder därifrån när jag är hemma igen!!


Puss & Kram !!




Lifestyle !



Hejsan!

Veckan som varit har verkligen bestått av plugg, plugg och åter igen plugg..så min tid för skrivande har verkligen inte funnits! Varje dag jag får ihop allt som ska hinnas med är ett mirakel..tidsoptimist som jag är !

Men jag har fått en del frågor om mitt modellande och framförallt en fråga om hur det startade..tänkte skriva lite kort om det eftersom jag lovat detta:

Allt började under våren i åk 7, jag var 14 år och var med i en fotografering med Bik Bok. Det var inte någon agentur som stod bakom detta, utan jag hade blivit anmäld av en anhörig och kommit med.
Efter detta tog Powters agentur kontakt med mig och ville träffa mig och mina föräldrar för ett samtal, lite fotografering och mina mått togs.
Eftersom jag inte hade haft en enda tanke på detta med modellande så tyckte jag att det lät intressant och blev inskriven i agenturen.

Mina föräldrar tyckte jag var lite för ung då, vilket jag mycket väl kan förstå idag. Hade dock så där lagom jobb då.

Nu i början av december -10 ville Powters agentur ha fler bilder och efter det tog det bara några få veckor så fick jag ett meddelande, att Mikas modellagentur i Stockholm ville träffa mig och att de var intresserade av mina bilder som var skickade dit av Powters. 
Mamma, pappa och jag åkte ner till Mikas i slutet av jullovet. Jag tänkte mest att "okej jag ger detta en chans" jag hade absolut ingen som helst tro att det skulle gå vägen att komma med där, i numera Sveriges största modellagentur. Jag träffade Johan som jobbar på Mikas under en förmiddag, det är han som bestämmer och avgör vilka tjejer dom tar in på agenturen. Han fotograferade mig med en vanlig polaroidkamera, samtal med mig och mina föräldrar(eftersom jag inte var 18år) samt att de tog mina mått. 
Redan samma förmiddag fick jag besked att jag kom med i Mikas New Face avdelning.
Mikas ville också göra första plåtningen redan samma eftermiddag, så vi stannade kvar ett tag längre än det först var planerat.
(Allt detta, i mer detalj, går läsa om i ett tidigare blogg inlägg som jag skrivit)

3 veckor efter jag kommit hem från Mikas hörde Powters agentur av sig igen och ville att jag skulle fylla i ett arbetsintyg för Tyskland och för Hamburg modelteam. Mamma och pappa hjälpte mig att fylla i detta samt att jag fixade nytt pass osv....
Det tog några dagar efter att Tyskland fått mina papper, så fanns jag inskriven i deras agentur på "New Face" med mått och allt klart. 

Allt har liksom bara rullat på...och det har gått väldigt fort efter det att jag blivit lite äldre och verkligen gett det en chans.

• Frågan om jag blev scoutad, själv skickat in bilder eller haft kontakter?

Svar :    Det är en scouting från allra första början det handlat om.


• Frågan om hur många agenturer jag är med i?

Svar :   Powters modellagentur

       Mikas modellagentur
    http://mikas.se/

      Hamburg modelteam
http://www.modelteam-hamburg.de/

Nu när jag verkligen på allvar ger detta med modellande en chans, så ha jag upptäckt att det är så galet skoj och jag förstår alla ni som vill pröva på. Gör gärna det med se till att ni är lite äldre och att ni har en bra och seriös agentur bakom er och vuxna som finns med vid sidan om !!

Här har ni en bild från min första plåtning någonsin!
Sjukt nervös fjortonåring alltså!!




Det är så underbart att Ni frågar och kommenterar på bloggen, jag svarar så gärna!


Nu blir det en skön myskväll med familjen och melodifestivalen!


Älskar er alla!

Kramar ♥







RSS 2.0