I love it when someone's laugh is funnier than the joke

Heej!

För tillfället sitter jag och små pluggar på ett stresshanteringsprov som vi ska ha imorgon. Måste medge att det är fruuuktansvärt tråkigt, men ändå lite kul att veta vad som händer med en när man springer runt som en galning och stressar som aldrig förr. Idag har vi varit lediga från skolan vilket har varit riktigt skönt, trots ledigheten så trotsade jag, Jenny, Lasse och Markus detta och åkte till skolan några timmar nu på eftermiddagen. Vi spelade in en film som uppgift på mediakommunikationen, vilket var fruktansvärt roligt. Vi spelade i en musikvideo till Günthers låt ding dong song. Herre skapare vad jag hade roligt. Markus var sjävlaste Günther med solbrillor och bakåt kammat hår, han hade knallröda byxor och kavaj. Lasse, haha, han fick vara tjejen som Markus trånade efter. Jag var den som trånade efter Markus, men som han verkligen inte ville ha, gaaalet vad roligt vi hade. En och annan i publik också, vilket gjorde skådespeleriet en aniiing pinsamt.

Nu ska jag invänta Linnsan som är på väg hit, för ett litet tjejsnack.




Puss och Kram



I thought you were different. But Hey, it`s not the first time I´m wrong...

Tjenare!


Får nog hålla mig till en uppdatering per vecka just nu, verkar inte kunna bli bättre..

Efter en mycket lugn och skön helg med bla. ett besök i Yollis stall, där jag skulle fixa tre av hästarna i lördags. En kväll med världens äckligaste väder, regn/snö och blåst. Efter att alla 3 var intagna från hagen till att göra kvällsbestyren med dom, så luktade man så där underbart "häst". Efter en massa år på ridskola och sedan slutat med ridningen så kändes som en underbar nostlagitripp och ett härligt avbräck från vardagen med plugg och jobb!! Att kliva över från studion med flaschiga kläder, smink och stylister till stallkläder och en stunds tystnad med dessa kravlösa härliga varelser är en känsla som kankse är svår att förstå, men dock så fantastisk att jag skulle vilja att alla fick uppleva det!!
Veckan fortsätter med plugg och jobb i vanlig ordning, dock verkar en förkylning vara på gång nu, så kvällens spinning/gympass får stå över..tyvärr.




Puss och Kram






Snälla, kan april komma !!

Hej igen alla sköningar!

Jag har inte bloggat på ett tag nu. Det har varit sjukt mycket i skolan, funderingar på framtiden om det blir resor, plugg...eller jobb osv osv...har inte alls bestämt mig än..
Igårkväll satt jag och Jenny med en historieuppgift tills mitt i natten..men vi hann få in den i tid, typ 23.56 skickades den in...puh!! Denna gången satsade vi på en uppgift på MVG nivå och det kändes kan jag lova..men riktigt skönt att ha det gjort till slut!
I morgon är det utvecklingssamtal på skolan och prov i religion. På torsdag, prov i ledarskapsfördjupning, sedan är det detta med uppsatsen som ska bli färdig. Idag har jag iaf gjort sammanställningen från klassintervjuerna, så en bra bit på väg är avklarad..råmanus sak vara inne på torsdag. Ja ja..det kommer lösa sig, bara tidsplanera så funkar det.

Helgen kommer bli mycket lugn, ska fortsätta med plugget, gå i min onepice och mina älskade tjocksockar och bara mysa till tusen!!

Ikväll har jag iallafall prioriterat ett pass på spinningen och en stund på gymmet, nu får det bli B.B och sen kolla genom plugget en snabbis till inför provet imorrn..



KOLLA BIGGAH BICCARNA EFTER ALL DENNA TRÄNING PÅ GYMMET..MEN JOOO LIIITE SYNS VÄL?  ;)

PUSS&KRAM






När stoltheten tar överhand, försvinner förnuftet..


Mitt sista sportlov är nu avverkat och det har varit sååå skönt! Umgåtts med mina småkusiner, sett mellofestivalen..kan nog tycka att rätt låt vann igår. Sen har sportlovet bara besått av massor med vila, vilket har varit behövligt till tusen.
Idag blev det ett besök med Janina och Yolli på hallen. Timrå var här och mötte Björklöven, storförlust för Löven, men det var rätt så väntat.
Trots kort tid innan bussen drog vidare var det underbart att träffa en god gammal vän igen, som jag saknat hur mycket som helst!!

Nu blir det att påbörja tankarna runt morgondagens skolstart igen, ska nog försöka lägga lite tid på projektarbetet ikväll!



Puss&Kram godingar!










It`s funny how one night can change everything in your life.

Hej alla!

Kom hem idag på förmiddagen från Stockholm, bokade om min biljett och passade på att stanna en extrakväll igår för att träffa min kära vänner där nere. Sofia, Hanna, Sandra, Christoffer, Johan och Jacob, en fantastiskt rolig kväll med mycket prat och ännu mer skratt!!

Nu blir det Umeå för dessa 6 snart!

Ni är underbara! ♥
Puss&Kram!!

RSS 2.0