When The Stars Go Blue..

 
You're diabolical
A butterfly with a bite
You say You're gonna fold
And I accept it, 'cause it's expected

I shouldn't believe in you
I shouldn't, I know

Make anything you want outta me, you got me good
Love me or hate me but don't let it be, you got me good

Baby total surrender, I am defenseless
Can't even put up a fight
You're the greater pretender, knocking me senseless
I met my better tonight

Make anything you want outta me, you got me good
Love me or hate me but don't let it be, you got me good

In paradise I'm Eve, but baby you are the snake, huh
It's appalling my reach, between temptation, and my salvation

I shouldn't believe in you
I shouldn't, I know

Make anything you want outta me, you got me good
Love me or hate me but don't let it be, you got me good

Baby total surrender, I am defenseless
Can't even put up a fight
You're the greater pretender, knocking me senseless
I met my better tonight (tonight)

Make anything you want outta me, you got me good
Love me or hate me but don't let it be, you got me good
Make anything you want outta me, you got me good
Love me or hate me but don't let it be, you got me good

(hey) I thought I was cruel, you're crueler, you're crueler
I thought I was cruel, you're crueler, you're crueler

Baby total surrender, I am defenseless
Can't even put up a fight
You're the greater pretender, knocking me senseless
I met my better tonight

Baby total surrender, I am defenseless
Can't ever put up a fight
You're the greater pretender, knocking me senseless
I met my better tonight
I met my better tonight!

Make anything you want outta me, you got me good
Love me or hate me but don't let it be, you got me good




 Fast för denna.... Miss...U.. Sov Gott Alla Underbara.... <3


Boom Boom...

Kan inte låta bli att skriva bara några rader till..min blogg har nog aldrig varit så välbesökt som nu haha!! Mitt lilla inlägg om fjortisar på min skola har fått en och annan att reagera, vilket verkligen är på tiden ! Haha underbara reaktioner och många som verkligen tyckte det var på tiden att någon sätter ner foten och berättar för dessa stackars rotlösa, söta, små varelser att kvalite på insidan är det som räknas och knappast bara ett yttre likt ett spackelberg som är så totalt tomt innuti... lixom ett gipsskal bara, om ni förstår hur jag menar.. Måste nog ändå medge att antalet springande och skrikande småttingar minskat något under veckan...kanske kankse kanske har de taggat ner något...vilket nog skulle vara en stor fördel för dem, för samhället och ffa för framtiden i synnerhet...våga visa insidan istället..träna på det iallafall !

Vilken dag idag...regn, rusk och riktigt trist väder ! Många vänner har trillat dit på olika åkommor liksom snuva, halsont, feber...bara inse att snart är det förmodligen min tur också. Har ju inte direkt isolerat mig från smitta haha !!




...I Know You...

Helgens inköp, jag avgudar dom !!





Lite suddig bild kanske men, det får bli helgens outfit !!! 
Helgen kommer bestå av kräftskiva med en massa sköna människor och sen kommer det också bli en 18 årsfest hos söta goa Elsa, med en massa känt och okänt folk, bara sååå underbart kul och spännande med nya människor och nya kontakter.


...And You Know Me...




U Got Me Good...




















Första skolveckan avklarad...

Hejsan, ser att besökarantalet kraftigt ökat på min blogg efter inlägget av fjortisar hihih...  Denna vecka har varit en skön vecka trots skolstart och allt. Faktiskt känns det helt okej att börja skolan med allt vad det innebär. Många gamla vänner som jag inte sett på hela sommaren dyker upp och är bara hur goa som helst...sjukt vad man kan älska och sakna sina vänner ! Tyvärr ligger det väldigt mycket i det jag skrev på min blogg om fjortisar..alla 94 or är ju naturligtvis inte sånna, men en stor del av dom dock...saknar alla 91 or som nu lämnat skolan för sina nya äventyr i livet! Vi håller ändå kontakten och det känns som det viktigaste...sedan kommer vi ses snart igen, även om många dragit iväg till andra delar av Sverige...

Varit några svängar på stan denna vecka för att inhandla lite nytt och fräscht, hittade två par skor, en tröja, ett halsband och nåra galet snygga ringar. Blir en chill kväll ikväll och bara softa och ha det superskönt !
Fy sjutton vad kallt det blivit ute, imorse var det bara 7 grader varmt ute...fattar inte att sommaren bara försvann så där helt plötsligt!!



Veckans värsta

Efter att ***** hade läst mitt blogginlägg om fjortisar löd smsen ungefär såhär....

Anonym : Fan vad  jag älskar ditt senaste blogg inlägg! alltå det om fjortisar!

Jag: Ja men tycker bara det är lite lustigt ;)

Anonym : Blir många toabesök i år ;)

Jag : Oahääää ditt jävla äckel :O ;)

Anonym : Hål som hål ;) hihihihihihihihihihihi




Puss på dig min kära vän! ;D

Samba de Janeiro



















Tack för oss!!


When there's no light to break up the dawn !

FJORTISAR....

Min dag har varit superskön faktiskt! Var förbi Draggen och tittade på 94orna som ska börja... hahahahaha... Det var då jag började undra vart denna värld är på väg. Alltså, inom mindre än 4 minuter så hann de passera säkert 30st sönderblonderade tutt-Lisor som sprang runt med säkert 13 liter foundation och 18 lager masccara, och inte nog med det så hade de minst 20 cm höga läderklackar på fötterna och fnittrade och skrek för att få all tänkbar uppmärksamhet !!!! Den stackars pojke som kommer i närheten dör på fläcken av en ridå av parfym som svävar runt dem på en radie av ca 75 cm....... HERREGUD det är skola ni ska gå på, inte på nån jävla strippklubb!!!! Förstår inte vad dessa stackars flickor försöker uppnå med sitt liv, för de är så uppkäftiga att knappast någon kille ens vågar komma i närheten av dem .. Men that's life!

Nåväl nu börjar skolan snart och det är en sak jag faktiskt ser fram emot! Det ska bli kul att träffa alla kompisar som man inte hunit träffa nu under lovet. Sen ser jag faktiskt fram emot att få lite organisation på min vardag, och inte sova till tolv varje dag!

Ikväll har min kära Janina varit här, vi har pratat, dansat, käkat popcorn och sett en underbar kärleksfilm..med Brad Pitt! Det är något så fantastiskt med kärleksfilmer...så fint, så underbart, så många minnen och så mycket saknad.. !
Imorgon sätter jag in lite dansbilder från kvällen, när Janina febrilt försöker lära mig några väl valda danssteg..tålamod är bara förnamnet på vad den tjejen hade med mig. Sjukt galet skoj var det och vi skrattade tills tårarna rann !!! Men som sagt jag lägger in dom imorgon, för nu är jag för trött för att tömma min kamera..


Sov Gott Vi Ses I Morgon 



Saknar... <3

                                                                                                 




It Takes A Fool To Believe You....



...helt plötsligt blir allt så enkelt och uppenbart...




<3


Oj oj oj ...

Kan inte låta bli att skriva.... vaknade rätt sent idag efter en rolig kväll igår med Linnsan och lite vänner hemma hos henne. Kom dock hem ganska tidigt, fick besök senare på kvällen och fick dessutom ett roligt skratt med min egen Sohan ;)  hihihihihih.....en grymt söt rackare som har en energi som få !!!  Idag åkte vi iväg och köpte bur och tillbehör till den....blir nog bäst att ha han i en bur tror jag hahahah ;)

En sak här i livet som gör mig riktigt arg är oärliga människor, varför inte bara säga som det är och hur allt ligger till istället för att fortsätta ljuga om skitgrejer som alla ändå vet inte är sant !! Alla pratar om hur det egentligen ligger till och alla precis alla vet...ändå ljugs det som tusan hahahahah...det blir liksom ett löjligt skimmer över allt ! Aja inte mitt bekymmer, men jag retar mig på sånt, så är det bara !

Nu kommer det besök hit och vi ska tagga igång inför kvällens eventuella bus..eller så blir det bara att chilla ikväll, har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra ännu !  Får helt enkelt se vart kvällen leder....
Var inne på Msn en snabbis nyss..är dock inne allt för sällan där..förlåt för det, har hört det av mina vänner att de tycker jag borde öka min aktivitet där inne hahaha.. Aja pratatde med en kär gammal vän som jag saknat mycket, han lovade att kolla in min blogg..hihi hej på dej Jesper ! ;)

Ha en underbar kväll nu, det ska jag ha !! :D


Jag har jordens bästa vänner, älskar er alla  <3

KRAMISSAR


When I Look At You....

Halllojss igen !

Känns som om bloggandet är på gång nu igen. Har tagit tag i tränandet igen på riktigt allvar, åkte under eftermiddagen iväg till Tenton nere i stan för en och en halv timmes träning. Alltså det känns verkligen att hösten börjar komma igen med allt vad det innebär: träningen denna vinter kommer vara punktlig och jag ska verkligen ta tag i den och genomföra varje dag som jag lovat mig själv. Har faktiskt även styrketräning på schemat i skolan detta år, så det känns verkligen taggat till tusen, dock bidrar det till att tisdagar slutar jag halv fem....haha men vad gör man inte för lite muskler ;)!!
Efteråt Tenton blev det ett besök på solariet med Kalle, hahahaha den mannen alltså..jag höll på skratta ihjäl mig riktigt rejält idag.. !!!  

-Allt som är rött blir blått !



Sedan hem och käkade och iväg till Brännland med Philip, Andreas och Kalle, killarna hoppade från klipporna där och Fille hittade sitt halsband som han tappade förra gången han var där med lite vänner..han blev galet glad och måste nog säga att killen hade en grym tur också!!!





Ikväll blir det en chill kväll med en bok och en underbar låt som bara väcker så mycket känslor i mig, lägger in den som länk här nere sedan....lyssna och njut säger jag bara !! 

http://www.youtube.com/watch?v=k8YFQv4TV7o

 <3

Puss puss nu chillar jag !



Rufsig, långhårig och underbar...

Helloooo...

Har ägnat sista dagarna åt mina kära vänner som det känns som jag inte träffat på galet länge...en av dessa underbara vänner är ELSA, vi har nu tillbringat två halvdagar ihop. Ikväll följde hon med mig till hoppträningen. Hon längtar att börja om, och vi pratade mycket om tiden när vi gick i samma träningsgrupp. 

Innan vi åkte drog jag ihop en snabbmiddag som vi käkade och sedan åkte vi iväg...kan ju bara säga att vi hade så enormt mycket att prata om !! Hon och henns Rikard har flyttat ihop och skaffat sig 2 kattungar.. !!! :O herreguuud vad tjejen har stadgat sig hihih... Nåväl, sedan åkte vi hem hit igen, jag duschade och bytte om, sedan bar det iväg till ladan för att se Löven möta Luleå...vinst med 2-0 ! Efter detta åkte vi förbi och plockade upp Kalle som vill komma om en stund, vi fikade alla tre och åt blåbärspaj med vaniljvisp. Min kära bror kom ner och avslöjade sommarens och mitt livs största hemlighet...sjuuukt pinsamt, men galet mysigt hahahahah..ett minne för livet som jag absolut aldrig någonsin kommer glömma ! (rodnar när jag skriver det hihi ).

Avslöjade en och annan hemlighet om min bror och hans äventyr denna sommar också hahaha..inte riktigt lika pinsamt men nästan...

Ja, kvällen har varit fylld av prat runt minnen och galenskap som varit så underbart kul att det inte finns ord som kan beskriva det.


Senare bestämde och planerade jag och Elsa inför nästa sommar...då kommer vi åka iväg på bartenderutbildning utomlands. Det blir jag, Elsa och två tjejer till som åker. Jag är yngst som vanligt, men har faktiskt hunnit fylla 18 då, så det känns absolut helt rätt, de andra är 19, så det skiljer ju bara ett år.. 4 veckor blir vi borta för att lära oss jonglera med flaskor och klara göra drinkar på tid osv...hahahah kan bli riktigt kul att se hur många flaskor man hinner ha i golvet... ;D 



                                                             -Det var dressings mopedtuta !
                                                             -Nej, det är lugnt, det är bara en fågel !!
                                                             - HAHAHAHAHA  !!!! 
                                         

Älskar bryggor ! ;)








Forever...


Partiiee :*

Tjenare igen ...

Ett annat exempel på en superskön kväll i sommar var när vi var några vänner hemma hos mig. Kvällen började med att vi tjejer träffades och började förfesta och bara ta det lugnt senare kom ett skönt gäng killar. Jag fick en superidé av Ralle, jag köpte 2 champgneflaskor och sen firade vi alla Jessika och Affe som varit tillsammans ett år!! Det lev en kul grej med sprutande champagne och en massa skratt..med stämningen på topp och ett galet härligt gäng...så blev kvällen underbar !!

Några bilder från kvällen


Oslagbara!!


Rasmus:*


Tobiiaaas, kvällens strippa !!


Absintarna ;)


SweetPie:*


LINN (L)


Jessica & Mariaa
(L)


Puss majz

Kommer fler inlägg från min härliga sommar, men måste liksom dela upp det i flera avsnitt hahaha !!!

<3


Breezer


Heeeeeeeeej,




 nu har jag inte skrivit på hela sommaren! Förlåt för det.... Men min sommar har iaf varit helt sjukt underbar vill jag lova, med mycket kompisar, bad och en hel del sol!

Jag har hunnit med massor det här lovet, ett exempel är stadsfesten i Skellefteå! OTRLOIGT rolig helg !!!!! Jag åkte dit med min kära vän Janina, och vi bodde tillsammans i hennes mormor och morfars lägenhet. Utanför så hade William, Maccan, Edvin, Anden, Foppa och Joel satt upp sina tält. I källaren till lägenheterna övernattade Sandra och Moa, helt makalöst underbara flickor!

Först på torsdagen så åkte jag och Janina och förfestade med hennes sk. "lövångergäng" haha.. det var en hel hög supersköna människor där, och jag lärde känna massor med nytt folk! Den kvällen tillbringades i öltältet med mycket musik och trevligt folk. Förvånandevärt fint väder hade vi också turen att få!
På fredagen så gick vi ner till killarna och tillbringade en stor del av kvällen där, stämningen var på topp..heelt galet på topp !!!!!
Sista kvällen var det fullt ös inne i öltältet. Senare den kvällen, när området skulle stängas så blev det mindre roligt för min del..... Mitt bland alla människor så står alltså jag, janne och alla dessa lövenångare, plus typ 300 till okända människor.. såååå helt plötsligt så landar det någontng på min näsa.. jag börjar se mig runt i tron att någon ev kastat något på mig! Men så skriker Emil "MAJA, DU HAR FÅTT FÅGELBAJS I ANSIKTET!!!!!!!" Och det SKREEEK han verkligen ut, så de flesta runt omkring vände sig och började tokskratta åt mig.. hahaha KUL!! Sen dess har jag hållit ett visst avstånd till dessa fjäderfän.

Bilder från stadsfesten!


       

Jo, juste! Vi skojjade med några främlingar att vi hade en tävling i Umeå, att de som kommer hem med flest bilder tillsammans med helt främmande människor vinner någonting stoort. Såå de tre sista bilderna är alltså offer till vår lilla myt..men vi hade hur skoj som helst och många ställde faktiskt frivilligt upp på bild med oss hahaha ;)

/  Puss Majs 


                                                                                               











Can I be the one

http://www.youtube.com/watch?v=1S6yAN-lKSs



RSS 2.0