Happiness!

Har just kommit från ett träningspass på Träna, först skön spinning och sen en stund på gymmet...riktigt skönt att komma igång med träningen igen mer på allvar...!! 
I lördags var det riktigt kul, har verkligen världens underbaraste vänner.. tex. Janina i hennes enmansshow, hon skulle visa framåtvolter på studsmattan men jag tror inte hon var i det bästa skicket direkt, det slutade nämligen med en riktigt skön faceplant!!
 HAHHAHAHA har aldrig, aldrig, aldrig skrattat så mycket i mitt liv tror jag! Hennes ben var liksom högre än hennes huvud i luften och sen landar hon i den ställningen..pladask...ett gulligt blåmärke fick hon i ansiktet, men hon gjorde sig inte mer illa, så det var ju tur!
Den tjejen har en förmåga att fixa till blessyrer i ansiktet, egentligen oavsett vad hon gör och nu tänker jag på vår tripp till Hemavan tidigare i vinter..(finns skrivet i ett tidigare blogginlägg) ;) En tjej som verkligen är hur skön som helst och får alla att skratta ihjäl sig bara hon öppnar munnen..så cool, så obrydd och så underbart fin människa! ♥

EN BILD PÅ JANNE(JANINA) KOMMER HÄR! 



Kvällen i övrigt var Gudomligt Kul med Underbara Människor !!!



Nu blir det att kolla genom plugget en sista gång inför provet imorgon..

Puss och Kram på er! ♥


Rain

Skriver ikväll <3

Brasa, grillat och jordgubbar!



Ääääntligen lördag och en sköööön sovmorgon efter en vecka som varit helt galen..haha, har nog aldrig haft ett så späckat schema i mitt liv hittills, därav anledningen till min dåliga uppdatering!
I mitten av veckan trodde jag helt säkert att jag höll på åka på jordens förkylning, men den ebbade liksom ut av sig själv efter bara en dag..den kom som bara av sig.. Risk finns väl att den kommer som ett brev när jag slappnar av och har tid att bli förkyld som mammsen brukar säg..

Gårkvällen var en mysig och skön kväll med en god middag med grillat, jordgubbar i efterrätt och ett fantastiskt trevligt sällskap!
Öppen eld och massor av värmeljus, kan ju inte bli bättre..älskar värmeljus och bara sitta och småprata till en skön brasa !!

Ikväll åker jag, Linn, Issa, Emma och en massa andra vänner till Janina för grillning och.... bad?!(för de som vill... ) .  Kvällen kommer också berikas av ett gäng galet sköna människor från Skellefteå..hur kul som helst!

Förresten...i fredags hämtade jag ut mitt färdiga körkort, very very nice !! ;D



SNÄLLA SOMMAR KOM NU!!!

Kram, älskar er!






KÖRKORTET !!!


Hejsan!

Efter en lugn och skön helg i stugan, infann jag mig på trafikverkets kontor kl 9.00 i morse, för uppkörning i ett ruskigt regnväder. Skulle köra en helt ny BMW, 2 veckor gammal, toppfräsch med senaste nytt av hitech...ojojoj sjukt nevös, visste inte ens om jag skulle fixa alla finesser...dock riktigt pigg och fin bil!!
Hela uppkörningen tog ca 45 min, med landsvägskörning, stadstrafik mm...sen när vi kom fram till vägverket igen säger testledaren...

"DU ÄR GODKÄND!!!!"

Kan nog inte beskriva med ord den känslan, blev så galet glad det går bara inte beskriva..KÖRKORTET ÄR MITT!!!!


ÅHH ALLTSÅ DETTA VAR VÄRT VARENDA SEKUND AV PLUGGANDE TILL KÖRKORTET..tog faktiskt bilen själv tillbaka till skolan sedan..FEELING KAN JAG LOVA!!!!




ÄR SÅ GLAD, SÅ GLAD..KRAM!!

♥♥♥



Vill ha sommar nu!!



Ytterligare en vecka närmare sommaren, även fast det just nu inte känns så i luften..men tankarna finns bara på denna sommar som jag ser fram emot så otroligt mycket..lata dagar i solen och massvis med goa vänner!
Kan lova att planerna redan är igång!!

Denna vecka har verkligen varit fullsmockad med plugg, redovisningar, nationella..och körkortsteoriprovet avklarat, jag kan inte låta bli att säga det igen...för detta är den mest fantastiska känsla som finns, att äntligen vara klar med teorin!!  Ett tips till alla er som inte gjort teoriprovet ännu...sätt igång för det är mycket att läsa och det finns inga som helst genvägar, bara nöta frågorna och kolla även genom boken..!!

I kväll ska jag hjälpa Janina att färga håret så det passar ihop med hennes löshår igen, sedan åker vi till Linn och Emma för en lugn och skön myskväll bara vi tjejer.
Imorgon blir det stugan med familjen och nästa vecka blir det två fotojobb, ett på tisdag och ett på torsdag, så måste vara utvilad och pigg tills dess!

SOMMAR!! ♥



Pusss&Kram!!


Truedream..

Hej igen alla goingar!!

Hemma igen efter några härliga dagar söderut! Gjorde teoriprovet till körkortet idag..fixade det och är så galet glad för det, nu är det bara uppkörningen kvar, sen är kortet mitt !!

Måste bara sätta in denna text från en låt som absolut inte har någon speciell betydelse för mig personligen eller så..utan bara för att den är så fin, tänkvärd och sann..


I like to be around you
When you're not trying to be somebody
And I like to hang with you
Talk about whatever we talk about
Don't care where we go, what we do
Who you know, what you wear
If your hair is blue or purple or pink
You don't have to be cool
Don't have to be smart
Don't need to know everything all the time
It's alright if you're a little bit out of it
I don't care, I just wanna be your friend
I like to go to the mall
And walk around with you
Laughing out loud
And you like to go up to people
And tell 'em your cousin is somebody famous
Don't care who we see, what they say
You and me will be okay
If we don't get caught by security
You don't have to be cool
Don't have to be smart
Don't need to know everything all the time
It's alright if you're a little bit out of it
I don't care, I just wanna be your friend
I tell you what I don't tell anyone else
Just having you here you know it helps me
You don't have to be cool
Don't have to be smart
Don't need to know everything all the time
Don't have to be tough
Don't have to be cute
Don't need to know anything, anytime
It's alright if you're a little bit out of it
I don't care, I just wanna be your friend
You don't have to be cool
Don't have to be smart
Don't have to be tough
Don't have to be cute
Don't need to know everything all the time
Anything, anytime I just wanna be your friend
I like to be around you
When you're not trying to be somebody...

Det enkla är det vackra....

Nu blir det ett pass på gymmet..hare gott så länge.. !!

Puss&kram ♥


Om sanningen ska fram...



Nationella i engelska idag, uppsats om generationer, gick riktigt bra..klar efter 1 timme så måste nog säga att när rädslan att göra fel släpper så flyter det på som tusan!

Nu blir det en snabbdusch, fixa till sig lite och sen åka iväg till Linn för en tjejkväll med massor med prat och mys!

Äntligen fredag, nu taggar vi tjejer!

Linn
Emma
Isabell
Janne mfl.....

Massor av kramisarrr till världens bästa tjejer!

Kommer dock inte hinna skriva så mycket under denna helg..eftersom det bär iväg söderut sedan,
skriver igen till veckan!

Älskar Er alla underbara läsare !









Let the fire be the light..



Tjennnna.. !

Kom nyss innanför dörren efter en stund på stan med Emma och Janina, ätit en sallad med mamsen och sen hunnit träffa Linn en stund..nu blir det spinning och sen kolla genom lite engelska inför nationella imorgon..går ju inte direkt plugga till det, men ska kolla på lite grammatik bara..

Måste skynda nu, hade tänkt se hockeyn ikväll kl åtta!!

 





Kramelikram!






Ja, ibland måste man prioritera...


Har fått veta att jag troligen kommer vara nere i Stockholm på årets studentbal här uppe i Umeå..och det är ju i och för sej inte fel att vara där nere, men eftersom jag var bjuden på balen och planerat för detta, så känns det verkligen surt att nu måsta tacka nej!!
Men som mitt liv ser ut just nu, så kan jag inte tacka nej till jobb..
Dock har jag försökt tipsa mitt ex, som jag skulle gått med, om massor av tjejer som säkerligen inte skulle tacka nej.

Hoppas det löser sig!!

Kommer bli en hel del jobb nu framöver. På söndag åker jag ner till Stockholm och ska vara med på Mikas New Face dag. Mikas skickade en länk för att vi skulle se lite hur det kommer bli. Jag lägger in länken så får ni en liten insyn i min kommande söndag!

                                        http://elle.se/ellegalan/peter-dundas-pucci-visning/ 


Tjejen som går öppningsnummret är Frida Johansson, otroligt fin och hon har gått långt i denna bransch, internationellt osv.. 
Sedan om några veckor blir det provplåtning för ett reklamjobb. Riktiga plåtningen blir i juni.
Är lite andra saker på gång också men kan inte riktigt gå in på det nu..
 
Försöker nu hinna plugga så mycket som möjligt mellan jobben, så jag inte halkar efter allt för mycket. Det var därför jag inte uppdaterade igår, satt kvällen lång med plugg och körkortsfrågor..

Är så galet trött nu så måste krypa genast!!

Puss&Kram Ni Är Underbara ♥



Bättre sent än aldrig!



Hejsan!

Fantastiskt vilket uppsving på statstiken trots min dåliga uppdatering..kan bara säga att det har varit mycket arbeten, så har helt enkelt tagit lite semester från bloggandet några dagar.


En fantastiskt helg har jag iaf haft på alla tänkbara sätt!

..några dagars lufsande i stugan med mjukiskläder, håret i knut och totalt obrydd..såå skönt efter allt jobb som varit !!

Jag har fått en del frågor om min valborg.. Tydligen var det någon/några som sett mig i Skellefteå i en röd bil...jag kan ju inte säga annat än att det stämmer att jag var i Skellefteå och det fanns även en röd bil med på ett hörn..hahaha..
En trevlig och mysig kväll som äntligen blev av..!


Puss&Kram!



RSS 2.0