No Promises..!




http://www.youtube.com/watch?v=-XQWzsl2SMA&feature=related







Hold On..

Hejsan,

Jag skrev inte igårkväll för jag var riktigt trött efter denna vecka med många intryck och händelser..
Jag masade mig iallafall iväg till spinningen igår och jag kom dit så där lagom taggad...men kan lova att när musiken drog igång sitt pumpande vrål ur högtalarna och vår underbara spinninginstruktör bara peppade igång allt som liksom somnat inombords, så var jag inte svårpeppad det minsta!
Efter 60 min när passet var slut, var visserligen jag också heeelt slut, men ändå var det så kul att jag har kunnat stanna ett tag till!!
Idag blev det stan en snabbis bara med moder för att kolla en storlek på ett par skor som hon hade sett, sen har jag suttit med plugget, har två inlämningsuppgifter och tre prov nästa vecka plus en del jobb..så bara ta sig i kragen och fokusera denna helg igeeeen!!

Alla har vi galet med plugg just nu, men vi har redan planer på tjejmiddagar och en massa bus till nyår på gång!

Goaste Linn fyller ju liksom år snart också..hihi ♥ Då ska vi ösa som tokar tjejer och bara njuta av att allt plugg är färdigt för denna termin ! ♥



Drar iväg nu på en kväll späckad med massor av mys !!!



Puss vi ses imorrn, älskar er !










 


                                     


 


Tack för superfina ord !!


Hejsan!

HAHAHAHAHAHA...jag höll riktigt på skratta ihjäl mig när jag öppnade datorn och kollade vad busarna nere i storstan nu hittat på !!!

De hade liksom delat in sina små bloggar i 3 söta små avsnitt..

1.
Ni tjejer är så fantastiskt fina och härliga på alla sätt man bara kan tänka sig, fattar bara inte var ni får alla ideer ifrån !
Underbara ord ni skriver om mig, tack det värmer verkligen !!
Fick precis höra i kväll när jag kom hem, att förutom resan nu i december så blir det även en resa ner till Mikas nu i januari..så bara njuta av en tripp till ner till er alla fina människor!! ♥

Kram!

2.

Tack min vän för den hälsningen!!

Förstår bara inte var du hittat den bilden haha.. ;)

Ska bli hur kul som helst att se dig snart igen!

Kram !

3.

Ni andra överlevande, liksom den där svansen..haha ;) ni är ju också så sköna och en flytt ner får jag nog ta och fundera på ett tag först ! ;)





Nu stupar jag isäng efter en kväll av mycket plugg och jobb..

PUSS&KRAM ♥


Gästbloggare här!

Hej Sofia här!

Nu har jag tagit mig in på Majsans blogg !

Vill först och främst bara säga till er alla att denna tjej är en så underbar person rakt igenom, med ett inre som inte finns ord att beskriva hur fint det är! Så snäll och omtänksam och så otroligt rolig och gooo! Maja är så omtänksam mot alla andra så lätt glömmer hon bort sig själv..vi är flera vänner som verkligen älskar denna tjej!
Jag har fått äran att gästblogga i hennes blogg medan hon själv är upptagen med en massa jobb till sent ikväll. Jag ska vara ärlig och erkänna att jag är inte ensam just nu framför datorn (men det vet inte Maja om hihi) utan jag har lite hjälp av några andra vänner till Majsan som bor här nere i Stockholmstrakten. Just nu sitter vi några här och bara myser med vad vi ska skriva...vi delar upp det i lite olika stycken kom vi just fram till.


Maja var nere i  Stockholm för ca 6-7 veckor sedan och vi är ett rätt galet och skönt gäng som passade på att gå ut på en massa roligheter. I samband med detta mötte Maja en person som HON gjorde stort intryck på, ett möte som resulterade i en kväll av mycket prat och många roliga minnen. Maja och den här kända personen(för det är en kändis faktiskt) känner inte varandra så bra eller inget alls faktiskt före den kvällen..
Men när de blev presenterade för varandra, började dom snacka direkt och Maja som är bra på prata såg så där oberörd ut som bara hon kan göra..Hon och denna person satt och snackade hur länge som helst som om de känt varandra i åratal! MAGISKT!! :O
 
Sen ska ni också veta att något som Majsan verkligen inte tycker om och det är tillgjorda människor som på ett oäkta sätt försöker få uppmärksamhet! Falska masker som en del sätter på sig och inte riktigt klarar av att leva upp till ! Falskhet, lögn och oärlighet är de ord som hon hatar mest av allt. Vi har många gånger suttit och pratat om värderingar och livsfrågor (alltså djupsnacket) och Maja är av denna åsikten : 

CITAT AV MAJAS ORD " Bättre en sanning som kanske gör lite ont att höra, än en lögn som får tillit och förtroenden att totalt krascha för all framtid! "
"Våga vara sig själv och acceptera sina fel och brister, för det har vi alla människor" 


Kramar till världens finaste!! ♥

 från
Sofia
Miranda
Anna

♦♦♦♦♦



En liten hälsning till dig Maja.. ;D



http://www.youtube.com/watch?v=nos7eVYp2vs


                                                                           MajaWangehall


Ser fram emot att träffa dig snart igen Majzie! 

Kram


♦♦♦♦♦


Resten av utrymmet blev lämnat till oss andra överlevande...liksom svansen.. Vi säger bara tagga nästa resa ner till oss nu Maja, sen får du ta och överväga en flytt snart tycker vi!  ;D

Jacob
Christoffer
Adam


♦♦♦♦♦

Haha då var denna gästbloggning slut för denna gång och hoppas ni alla har en trevlig kväll!


Gästbloggare imorgon!

Hello!!

Äntligen hemma igen efter ytterligare en lång dag..





Pratade med Sofia ikväll, en underbar vän som bor nere i Stockholm, vi planerade för nästa gång jag ska hälsa på henne. Hon hade redan dragit igång hela gänget så stora planer smids för fullt !

Hon kommer gästblogga i min blogg imorgon, tydligen hade hon viktiga saker att berätta..får se då vad sötisen hittat på!

Sov gott godingar! ♥




Fryser..

Hej !

Oj oj oj vilken tröttsam måndag..skola mellan 8.20 till 15.40, skynda sig hem och äta lite för att senare hänga på pappa till ishallen för att lämna av broder på hans träning, direkt därifrån till AnnSofie med en skiva med bilder som hon länge velat ha..hon tog mina mått eftersom det var längesedan sist, hon kollade genom bilderna och skulle skicka dem vidare, sen satt vi och pratade en lång stund om Johan och Emanuel, två umekillar som nu flyttat utomlands och jobbar för fullt, hon visade bilder på Johan och jag måste säga att han är ett proffs, så sjukt fina bilder den killen fixar..bara 19 år gammal!

Äntligen hemma igen efter en lång väntan på min bror innan han var färdig på hallen..höll fasen på frysa ihjäl..hade inte riktigt rätt kläder för att stå på ishallen ikväll!
Nu blir det ett varmt bubbelbad för att få tillbaka lite av värmen iaf och sen stupa isäng!!!

Sov Gott Alla Fina Och Goa ! ♥

Skriver mer i morgon måste skynda mot badet och sängen nu !


Nyårsklänning..jag måste hitta den svarta!

Underbar dag på stan i dag med brudarna, alltså vi har sprungit som tokar affär efter affär..och försökt hitta något läckert till nyår hahaha...nix pix...hittade inte en klänning som jag ville ha!!!

Sen när jag kom hem och hade tänkt sätta mig ner och beställa den där ursnygga svarta som jag hittat på nätet, då finns den INTE KVAR!!!!!! :O

Jag är riktigt besviken just nu och alltså den var så gaaalet snygg och sååå frktansvärt läcker med paljetter över bysten, svart draperat tajt resten...jag ska fasen hitta den, kommer inte ge mig så lätt!!
Men jag sätter in en bild på den röda som jag också kollat in lite..det är liksom mellan den och den svarta jag har stått och velat hur länge som helst!!
På företagets hemsida står det att det är 25% på alla klänningar bara idag, kankse därför de plockat bort den svarta idag...får hoppas på det!!

Nåväl jag ska fundera över den röda också, men det är den svata jag vill ha....

så här ser iaf den röda ut:



..är inte riktigt hundra på den röda..men gud det kommer en bild på den svarta..ska bara hitta den..


Making Memories...


Hejsss!

Oxfile, (ett) glas rött, underbart härlig kväll igår!

Dagen kommer tillbringas på stan med brudarna, ska kolla in nyårsklänning..och årets höjpunkt närmar sig och kommer bli en underbar tillställning, med massor av härligt folk!
Har faktiskt sett två alternativ till klänningar på nätet redan..en av dom är jag rikitgt sugen på, men ska ge stan en chans också!
Blir en resa ner till Stockholm nu i december så ska kolla lite där också..tyvärr hinner jag inte riktigt nu lägga in bilden på klänningen jag sett på nätet, men den kommer jag lovar...ska kila ner på stan nu så jag hinner med tjejerna!





Finns människor som verkligen kan beröra mig bara med sina ord, tack för att ni finns..längtar till sommaren! 

Puss !



More than a feeling...


Hej igen !


Oj oj oj...vilken skolvecka detta varit och nu är den äntligen över med sista provet idag!
Efter skolan idag blev det stan med trevligt sällskap och en massa tokerier och prat som avslutades på Cafe Station där mamsen kom och hämtade upp mig. Vi åkte direkt  ut och käkade på stan, bara jag och mamma ! Hur mysigt som helst att bara sitta och prata med henne om precis allt !
  
  Jag kommer inviga helgen imorgon med en sväng på stan och bara spatsera bland klädaffärer. Måste verkligen ta tag i min garderob nu. Har massor av kläder som jag inte använder längre, har liksom bara slutat se dom...det kan bara bero på att det är dags för lite förnyelse..
....OCH VIPS FICK JAG EN ANLEDNING ATT KÖPA NYA KLÄDER...

Imorgon blir det gymmet på idrotten och jag taggar redan, ska bli så galet skönt.
Ja just det nya tränings skor behöver jag..får bli ett av målen för inköp imorgon !!

Nu blir det sängen och jag lovar att uppdatera under helgen!!

Helt fantastiskt egentligen..har inte uppdaterat speciellt bra i veckan och ändå står statestiknivån på fasta siffror!!
Det tackar jag alla mina underbara läsare för, älskar er !





Kikade runt lite bland bloggar...

Hejsan !

Satt en stund efter skolan idag och kikade runt bland bloggar, bara för att koppla av en stund. Jag hittade en blogg, där en flicka som är 14 år är gravid och förväntas föda i början av december..hon är född -95 !!! alltså lika gammal som MIN LILLEBROR!! :O
Hon skriver väldigt moget och verkar aldrig tvekat på att behålla barnet...hennes pojkvän och hon gjorde slut innan de visste att hon var gravid. Måste säga att det var intressant läsning, kommer nog följa den och se hur förlossningen går och hur hennes liv blir efteråt...

Hoppas bara flickan har den stöttning som hon behöver när barnet är fött... !!

Nu väntar en massa plugg ikväll...tredje och sista provet för denna vecka. Var längesedan jag kände mig så här stressad, har inte ens hunnit uppdatera min blogg!! Tycker nog att det vore på plats med en skön weekend efter denna vecka...får se vad helgen erbjuder ! ;D

Efter skolan igår var jag ner på stan och träffade en otroligt fin och go vän...vi gick i samma klass under högstadietiden, då tyckte jag bara att han var jobbigt barnslig och bara dum hahah...vi snackade om den tiden och skrattade som tok åt det !!!
Nu har han liksom blivit en helt annan person, vi pratar om allt, skrattar, tokas och bara njuter av minnena från den tiden hahahaha !!!
Tänk att människor kan bli så annorlunda och så utroligt underbart goa!

Aja nu blir det äta, gymmet en sväng och sen sätta sig med plugget igen !

Ha det gött så länge så ses vi ikväll... om jag hinner skriva... annars så ses vi absolut imorgon igen !!




Kraaaam!!


Take your memories, I don't need them..






http://www.youtube.com/watch?v=iXbT3Hx62fI


För första gången har jag blivit kär i en låt..


Vinter ute, mys inne !



En gårdag i ett vintrigt Umeå, plogbilar, vantar, täckbyxor, grannarnas barn som är helt galna av glädje och gör snögubbar och ljuslyktor.  Pappa körde snöslungan ute på gården för första gången i gårkväll, hela huset var liksom insvept i en dimma av snörök..själv är man inne i värmen med värmeljus i rummet, pluggar och bara myser helt galet mycket! På nått sätt är ändå vintern härlig! 

   IKVÄLL BLIR DET GYMMET!!!

Har redan packat väskan, den stod klar redan i gårkväll innan jag somnade hahaha...efter plugget igår tog jag ett varmt bad och sen såg jag lite TV och somnade. Orkade helt enkelt inte uppdatera bloggen och det fanns liksom inte så mycket att skriva om heller, men ha en fortsatt skön dag nu alla så ska jag tagga vidare med min skoldag och som sagt gymma ikväll !!!!  

Ursäkta för jag tjatar så mycket om gymmet, men det är de enda jag har i huvudet just nu faktiskt, efter ett så långt uppehåll !! 

En sak till också, underbart kul att så många läser min blogg!

    TACK ALLA HÄRLIGA MÄNNISKOR ♥
                                                                                      
                                                                                                


Puss&Kram ♥


Alla dessa stekare..




Backslick, pengar, stureplan...vaska vaska vaska...

På begäran..

..ett blogginlägg tillägnat mina små vänner söderut..haha ;)

Älskar er !





Puss vi hörs mer senare ikväll !


What Can I Say..



Första skoldagen efter lovet avklarad och jag har frysit hela dagen..kom hem vid 4 och tog en lång varm dusch som gjorde att värmen kom tillbaka lite iaf, sen middag och iväg med Emy för att se på hennes pojkes innebandymatch.
Veckan i övrigt kommer bestå av en ledig dag imorgon (studiedag).. haha en riktig mjukstart blev det ! Ska bara mysa hela dagen imorgon med ett uppehåll klockan två för jobbintervju, kommer bli rätt intressant! :D
Resten av veckan blir det en del plugg och en sväng ner på stan för lite inköp av kläder, ska ner på gymmet också i slutet av veckan och börja lite smått igen efter uppehållet..har fått stränga order av mamsen att inte börja träna för fort nu efter kuren av pc. måste nog ta och lyda denna gång och inte skutta iväg för fort, med en massa bakslag som följd.
 Men är så sjukt sugen på komma igång med träningen nuuu!!

Just det, sen måste jag ta mig i kragen och gå upp till Ann-Sofie med lite bilder som hon velat ha länge nu..hon hade en massa nya upplägg på gång hade hon sagt till pappsen när hon ringde honom..kan ju vara intressant att höra vad damen har att erbjuda!



Love ! ♥


Knäckkokning och julremixer haha GALET !!


Såååå Dääär Jah!!


Efter lite tvång och mutning så hjälpte min bror till med knäckkokning..haha vad var det jag sa!? ;) Han hade Arvid med sig också och allt blev rikitigt kul, satte på remixer av julmusik som dånade i huset och sen var vi igång !!








Grymt gott blev det!

Kramar vi hörs i morgon ! ♥


Oopsy Daisy..

HEEJ!!

Lovet har varit riktigt skönt förutom en förkylning som INTE  velat ge med sig..har knaprat penicillin hela lovet, från torsdagen innan lovet tills idag... Idag mår jag toppen, och är på banan igen!!! ;D Satt och lyssnade på en massa jullåtar tidigare idag...åhhh vad jag längtar efter julen..så där barnsligt sugen på alla julbestyren är jag och har tänkt tvinga Fille att koka knäck med mig ikväll !!! ;D När jag kom med förslaget tidigare idag så höll han på och verkligen vägrade.. Men kommer lyckas övertala honom !! ;)

Kan sätta in lite bilder från det senare ikväll, så får ni se att jag lyckades tvinga honom haha!



PusssKraaam!!




R som i racer..


Hallojjjs!

Kvällen igår blev precis som väntat..helt underbart kul med jordens absolut gulligaste vänner!!
En härlig kväll med massor av prat på det lite djupare planet, tänk att en del människor kan man dela allt med och känna att vi har vårt lilla gäng med alla våra innersta tankar som vi delar med varandra..stöttar, tröstar, peppar, busar, skrattar.. haha !!


JAG HAR DE ABSOLUT BÄSTA VÄNNER MAN KAN HA!

Tack För Att Ni Finns !

Linn
Emma
Jenny
Emy


Dirty Dancer..


Tjooo !!

Kvällen ikväll tillbringas med mina goa tjejkompisar, Emma har fixat en lokal !!

Hej så länge... mer info från kvällen kommer imorgon !!!!



Puss&Kram ♥


A Friend Like You



En galet skön dag igår, bara en massa mys hela dan!
Gick omkring med säckiga kläder, risigt hår och bara tjockade mig hela dagen..bara njöt av att ingenting göra ..eller jo förresten en sak gjorde jag faktiskt, pluggade lite till körkortet!

Igårkväll kom Janina förbi, jag hjälpte henne med att göra sotade ögon och fixade hennes hår.

Här kommer en bild på mig och Janne, hon blev så galet fin ♥



Kraaam!!


Tjejkväll på Change !



Hallojjjs!!!


Haft en grymt skön lovdag idag! En riktigt härlig och behövlig sovmorgon med en underbar känsla av att dagen kommer bli fylld av inspiration... hinner bara tänka tanken så kommer mamma in och frågar om jag inte har lust att hänga med henne på stan en sväng eftersom hon är ledig idag. Kände direkt att det var ett sälvklart val att följa med!!
Käkade lite snabbt, tog en dusch och nere på stan var vi en timme senare. Köpte en ny mössa och en riktigt skön halsduk..en sån där stor en, som man kan linda flera varv, rugggit härlig nu när kylan kommer på allvar!!
Sedan träffade jag Linn och Sofie som var ute på en shoppingrunda också, vi stod och småpratade en stund. Sedan gick jag in på Change och köpte en ny sportbh, 500 kr skulle den gått på men fick den för 349 kr eftersom jag blev medlem i Club Change...
När man är medlem där kan man bjuda med sig sina tjejkompisar på tjejväll och ha hela butiken för sig själv, prova underkläder tillsammans med hjälp av expediter, vara varandras smakråd, bra musik spelas och de bjuder på gott tilltugg under kvällen!
Lät hur kul som helst !!!

Kan lova att det blir en tjejkväll där framöver, sjuuukt snygga underkläder hade dom ! Allt från sport bh:ar till bh:ar som balkonett, push up, full cupe, stay up och sen dessutom trosor till som var hur läckra som helst. Urhäftiga sovlinnen..ja allt och otroligt kunnig personal dessutom...
Har alltid tyckt att underkläder är väl något som jag vill prova själv, men måste säga att idag när jag stod där inne i provhytten och det kom en expedit med den ena bh:n efter den andra med massa olika push hit och dit så var det en upplevelse i sig,
man kände sig som en lyxbrud med total uppassning och för en stund så var det som om hela världen kretsade runt detta lilla viktiga plagg hahaha !!

Galet kul med alla läckerheter inför julen också, om man nu vill ha just en röd med lite spets eller om man nöjer sig med en vanlig vit eller svart att ha under julklänningen!!

Allt detta låter kanske lite fånigt, men att ha snygga underkläder har jag alltid tyckt är roligt och samtidigt är det en underbart härlig känsla av lite lyx och flärd som jag verkligen önskar att alla kunde unna sig!!

 

Nu blir det bubblet en stund och sen en ljuvligt härlig kväll med lite ostbricka och god dryck !

Puss&Kram!


RSS 2.0