Onsdag 8/6 - 11



Hejsan!

Kunde inte vänta på sommaren längre, frånsett idag då, med 26 graders värme här i Umeå. Förra veckan bestämde vi oss, efter överenskommelse med agenturen fanns det en lucka att kunna klämma in en resa till varmare breddgrader. Sagt och gjort, nu på fredag åker vi iväg 4 tjejkompisar och bara njuter, slappar och solar i värmen ett tag och kommer hem bruna och utvilade !

Packar ikväll för avresa via Stockholm imorgon..

Har idag efter skolan handlat solkrämer, solbrillor, skor, bikini och en massa annat, har faktiskt inte tänkt handla så mycket där nere eftersom jag är galen i att shoppa och det blir lätt för mycket i resväskan att få hem sen ( tro mig, jag vet hur jag funkar när det gäller shopping ... )  tänkte denna gången se till att jag är ganska nöjd innan jag drar iväg! Smart va?! ;)

Ikväll har jag hjälpt min bror med att fixa till honom inför hans avslutningsmiddag med skolan, kostym, skjorta, slips och skor, blev så galet fin!
Ska försöka tjuvknäppa en bild på honom, men han hatar när jag kommer fram med kameran
..så får se hur det går.  ;)

Nu hoppas jag verkligen att ni alla får det superhärligt med skolavslutningar, sommarvärme, jordgubbsförsäljning, sommarjobb och massor med vila, jag kommer inte blogga under min semester i utlandet, men när jag kommer hem igen kommer nya inlägg, tack för att ni så ihärdigt läser min blogg!!  :D










Puss och Kram På Er Så Ses Vi Snart Igen!! 

Love You All !!
 ♥


Ledighet !!!


Hej igen !!

Äntligen ett litet minilov, ska bli så otroligt skönt efter en hektisk tid med plugg och massor av jobb. Varför är det alltid precis slutveckorna innan jullov och sommarlov som allt på skolan ska göras..tror det varit så, så länge jag minns..

Men nu ska jag inte klaga, livet leker och snart är sommarlovet här!!!


Idag var jag ner på stan och köpte två sommarklänningar, en byxdress, brun utan sol och massa annat småkrams..

Imorgon en ny fotosession med Andreas, känns riktigt spännande och kul eftersom det blir en utomhustagning vid havet !

En kompis ringde i eftermiddag och taggade för en utlandsresa nu om 2 veckor..risk finns att det krockar med ett jobb för min del, men AnnSofie skulle höra av sig ikväll om exakt vilka datum jobben skulle bli så hoppas hoppas..

Ha en skön kväll och helg nu alla goa människor, vi hörs och ses igen snart!
 


Puss Och Kram Tagga Sommar Nu !! 



 


RSS 2.0