31/10 kl 18.15



Hej igen!

Tidig morgon i morse för att åka till Skellefteå och titta på ishockey. En sväng förbi vår stuga för att kolla till en vintrig pool...ohhh guuud vad jag började längta till sommaren och lite hawaiiiiitema och pooldrinkar osv...men men dock en heeel lång vinter kvar!

Nu blir det en galet skön kväll, ska passa på att ringa en kär vän som betyder enormt mycket för mig ! En person jag aldrig någonsin kommer släppa taget om...

Har saknat dej!

Aja nu kommer en ny bild som jag lovade !



Puss på er alla..nu går jag och bubblar en stund!


Halloween...


Jahapp, då var det halloweenkväll och taggen låg på högsta nivå efter en inbjudan till årets fest!!
Nu blir det en lugn kväll med min kompis och kära väninna Janne istället, vilket blir hur perfekt som helst !

Hon ringde för en stund sedan och ville komma om i kväll och eftersom jag har min äckliga jäkla förkylning så kommer hon som en räddande ängel...hade nog tröttnat av tristess annars !!!

Hahaha måste bara berätta om ett lurigt samtal i telefonen inatt av en kär vän:

J: Maja kan du ring till mig, det är ett nödsamtal !!

J igen: RING NU!!!!!

(jag ringer upp lite förvånad över vad som ska ha hänt)
J: Hej det är ******

Jag: Haha din toker...

J: Heeej mamma, ja jag kommer hem nu på en gång, jag börjar fara nu så vi ses snart, hej så länge !

Jag: Hahahahahahhahaha...

(sen klickar det i luren och killen lägger på)
5 min senare...ringer min telefon....

J: Alltså tack för att du räddade mig Maja, jag satt hos en kompis som bara ville sitta vid youtube och kolla traktorer och jag höll på dö av tristess...hahahah

osv...

HAHAHAHAHAH skönt sätt att ta sig ur jobbiga situationer !! :D

Ha en riktigt rolig Halloween nu alla snygga, goa, snälla, fula, tråkiga och underbara människor!



En bild till, Puss på er !!! <3


Hold The Line..


Hallojs !

Idag blir det att exponera sig inomhus och bara försöka bli fräsch!! Är sjuk igen med ont i halsen och hosta...är så galet trött på att just när man känner sig piggelin så drar det igång igen!!
Min helg blir en mycket lugn helg med massor av varmt honungste, tjocksockar och varma myspyskläder! En och annan film blir det garanterat och en stund framför brasan i goaste soffan med lite härlig läsning!

Saknar er alla brudar..när jag har blivit hundra igen ska vi ta en sån där mysig kväll med bara tjejerna, popcorn, skratt och massor av tjejprat hahaha ;D
Linn ringde nyss och berättade att hon drömt om att jag och hon var i Thailand och genast väcktes ju en tanke förståsss...vi måste tagga brudarna på en resa tillsammans i sommar!!
 Alltså så underbart fin och glad tjej Linn är, vi har pratat många gånger om saker som händer oss i livet och en vän som man verkligen kan anförtro de djupaste hemligheterna till. Vi har både skrattat och gråtit tillsammans...älskar dig gumman!



En bild på mej och Linn från en av alla galet roliga tillställningar med henne!

KRAM PÅ DIG GUMMSAN!! <3


Nu kommer dom....



Hejsan!!

Jag har fått en del förfrågningar om jag inte kan lägga ut någon bild från någon fotosession, och svaret har blivit nej hittills, eftersom bilderna har jag inte någon tillåtelse att använda mig av. Senaste fotograferingen skrev jag på ett modelrelease och då kommer bilderna att användas i reklamsyfte i Tyskland, USA och England samt ev. Sverige. Detta skulle göras med denna omgång foton. Jag får använda dem men absolut inte förändra dem eller göra om dom, utan de skall vara i originalskick !

Endast några från den sessionen har jag fått tillåtelse att använda på blogg, facebook osv. Det kommer en bild i taget nu närmsta bloggtillfällena!

Var verkligen superkul att fota för Andreas, enormt duktig fotograf !














Första snön har kommit!



Hallojs !


Varför ,varför ska helgerna vara så korta ?!
En fredag med Massor av mys och en lördag med klassen på Årets Fest!!
Kan inte glömma så galet skoj det var igårkväll, där verkligen alla var på topp..hyrd lokal, bra musik och ett ös som...ja hahaha... ! Vi har redan besämt att det kommer en favorit i repris med världens bästa klass !
Älskar er alla !

Hade hoppats på att kunna sätta in lite bilder från denna oförglömliga, underbara kväll. Får nog vänta ett tag tills jag kommer över lite bilder...då lovar jag att genast sätta in några!

Idag har jag varit ner på stan en sväng och shoppat 3 mössor (en svart, en vit och en knallrosa!!!!)och ett par vita vantar..börjar bli vinter nu!
Gillar egentligen inte rosa alls, men måste chocka mig själv någongång och ta den bara för att känna hur jag liksom känner mig i rosa..!  

Sedan åkte jag och mamma och tankade bilen..jag tankade heeelt själv..allt gick bra men missade knappen för kvitto..
Resten av kvällen måste bli en del plugg, har just gjort matteläxan klar och nu blir det att nöta in hur Sverige styrs tills på onsdag, känns ändå rätt okej måste jag säga !!



Puss&Kram


Tonight




Hej,

Sitter för tillfället och fixar lite musik till klassfesten på lördag! Har nämligen lovat ut mitt premium på Spotify, eftersom det inte finns något internet där vi ska vara. Vi är många i klassen och alla har inte samma musiksmak därför plockar jag lite allt möjligt från var och en i klassen! ;D Smart va??  Tror det kommer bli huuuur kul som helst! Vi ska ses några tjejer innan och käka ute och bara chilla tills vi senare drar till boyseen!

Nu ska jag hjälpa mammii med maten sen så bär det av till Janina för en myskväll med popcorn och hallonsoda! hihihi







* En bild på klassen, tyvärr så var det många som var borta! Även jag :]


Grattis Min Älskade Lillkusin !!





HEJ MOA!!


Vill bara ägna denna bloggskrivelse till Dig, min underbart fina lillkusin Moa, som fyller 7 år idag !!
 
Du är mitt goa, söta lilltroll som jag älskar så galet mycket och fick äran att sjunga för i telefonen ikväll !!



TÄNKER PÅ DIG OCH VET ATT DU HAR EN UNDERBART FIN FÖDELSEDAG !! <3



KRAMAR I MASSOR FRÅN DIN STORKUSIN MAJA !!







Mumsiii..


Åter igen i värmen, håller på frysa ihjäl efter några timmar i ishallen och kollat hockeymatch med min bror..kan inte låta bli att stå där, frysa och hejja som en tok !! Dom vann med 8-0 idag och leder serien med stor målskillnad till tvåan, otroligt taggat gäng som är galet bra hela bunten!!! :D

Träningen idag gick riktigt bra, över förväntan..lär väl inte kunna röra mig imorgon, men men sånt man får ta.. !
Nu blir det ett riktigt varmt bad i bubblet och senare en god kycklingsallad !
Lite slöläsning inför skolveckan som kommer, sen försöka göra en hyfsat tidigt kväll också..får se hur det går !



Puss&Kram !


Träning, träning, träning..


Underbara morgon !!!!

Längesedan jag kände mig så pigg som denna morgon!!
En hyfsat tidig kväll igår med en massa mys. Jag och Janina fixade lite tacos, sedan kom Philip, Arivd och Kalle och käkade med oss. Senare på kvällen kom fler kompisar till Philip..de hade någon form av chill killkväll inne på Filles rum...typ Philip, Kalle, Alexander, Andreas och Arvid. En massa NHLspelande hördes det långa vägar att det var!!
Mamma och pappa kom hem från stugan efter sista svängen dit inför vintern.
Jag och Janina såg film, käkade popcorn, pratade hur mycket som helst, tittade på en massa underbara minnen från sommaren..och bara toklängtade till stadsfesten i Skelleftåe nästa sommar. Janina tyckte liksom att stadsfesten kunde väl vara åretom...!

Skriver mer ikväll för nu ska jag skynda iväg till gymmet och starta på allvar med all träning igen..ska bli riktigt skönt att komma igång igen... !!

TAGGAD TILL TUSEN !!!!!




KRAMAR !!!


Kärlek till helgen...


Denna helg är nog mer efterlängtad än många andra helger. Efter en grymt hektisk vecka med en del plugg, fotografering och ett rejält försök att bli av med resterna efter min förkylning..så är helgen varmt välkommen!
Helgen bjuder på födelsedagsfest hos Abbe i min klass dock fanns inte min tid att kunna fara dit pga allt jobb..men vi har bestämt att vi ska ta det som repris nästa helg istället och då i form av en klassfest !
Imorgon blir det mysdag med en del plugg inför provet i juridik till veckan.
Senare på kvällen ska jag iväg till Emma och Janina och ha en riktig tjejkväll en stund ! Söndag blir det att kolla in hockey på ladan, ska bli en mycket spännande match !  



Fick en sån där flashback till sommaren..känns långt bort... men... snart så... !!! :D





Sov Så Gott Nu Alla Fina Goa Vänner !!


Heeeeeej

Ikväll blir det att fota med Andreas, det kommer bli superkul! senare på kvällen ville Jenny att jag ska komma, det skulle tydligen dit en hel del folk! skule vara hur kul som helst, men hoppas bara jag hinner!




Hemma igen..


Hej igen..

Hemma nu från Jennie och Paradise, vilken härlig kväll med massor av prat !  :D

Nu blir det en dusch och sen försöka komma i säng så fort som möjligt för att fixa en snygg redovisning imorgon och sen förbereda sig inför onsdagens fotografering, känns galet kul !!


Sov Gott !


Paradise..


Tjooolahopp !!

Har kollat genom papperen inför muntliga redovisningen imorrn, känns skönt att göra bort den äntligen. I övrigt har det varit en härlig dag på skolan..känns som det finns en lite postivare attityd nu i klassen. Tidigare i höst var alla så sjukt trötta och detta smittar ju naturligtvis av sig...men nu är det bara ta nya tag och försöka tagga fram tills höstlovet!

Var med en kompis en snabbis ner på stan efter skolan idag och hittade ett par skor som jag har svårt att slita ur mina tankar..får se om det inte blir inköp ändå, det känns verkligen att de där skorna passar in i min garderob ! ;)


Hittade dem på nätet, så här ser dom ut....vill bara ha dom !!! :D

Ikväll åker jag till Jennie, vi ska prata och se på Paradise Hotel på tv. Börjar nog dra mig mot henne strax..så vi ses senare igen !


Puss puss på er alla godingar !


Memories med dig Janina!

Min kära vän Janina satte in en hel del nya bider sen äldre dar, tänkte sätta in några som representerar otroligt fina minnen med dig Janiz!



Lekte med knivar på hemkunskapen -08



Långisarna



En misslyckad ägglaboration med Carin!



Överseriösa maja är inte less det minsta;D



Stadsfesten 2010


Tack för dessa minnen vännen och fler ska det bliii!! :D


Roses..


Hejsan !


Har varit hemma idag och kurerat min förkylning som känns mycket bättre redan ikväll. I morgon blir det skola igen och dessutom prov i psykologi ! Jätteskönt att göra bort det och sen bara längta tills i morgonkväll.. !

Men nu får det bli en tidig kväll så jag är pigg och alert tills imorgon på provet...

Sov Gott alla glada och goa vänner...


Saknar d
ig så mycket mest! 


 




A million miles way



                                                                 

Written In The Stars..



Hejs igen, måste verkligen skärpa mig att skriva oftare nu !

Har hänt en hel del sedan sist jag skrev..en del prov avklarade, vilket känns underbart skönt!
Helgen med brudarna var en galet rolig helg med massor av bus, vi träffades 16 tjejkompisar hos Linn och bara hade hur skoj som helst...helt enkelt ett underbart härligt gäng som jag bara avgudar !! Lite lätt utklädsel fanns också på plats hos alla..hihih..



Efter några timmar hos Linnsan åkte vi i väg för att träffa fler vänner på Berghem..hahahaha helt galet vilket ös det var där! Massor med människor som jag aldrig träffat tidigare. Senare under kvällen anslöt Janina och vi åkte iväg till samma gäng som vi var med på Stadsfesten i Skellefteå i somras..enoooormt skoj att se dom igen efter några månaders saknad!
Puhhh...vilken kväll alltså, massor med nya och gamla vänner, sånt älskar jag bara !!!

En kär gammal kompis hörde av sig och ville att vi skulle gå ut och äta på fredag, hon ville prata och berättade att det hänt så fantastiskt mycket nytt i hennes liv..bara positiva saker..och guuud vad nyfiken jag blev ! Det blir några timmar med henne på fredageftermiddag..längtar redan!

Under förra veckan hörde Rapunzel of Sweden av sig och ville att jag skulle modella för dom, så det blev lite skickande av bilder till dom och en hel del mailkontakt..spännande!! 
Dessutom nu i veckan på torsdag blir det plåtning med Andreas. AnnSofi hade hört av sig till mina föräldrar och vill ha mer bilder...hon hade något nytt spännande på gång haha !!



Nu ska jag sätta mig resten av pskologiplugget
Pavlov
Skinner
Watson
männen bakom en del av psykologins teorier..

PussPuss !!


RSS 2.0