There's no communication

Shuu!
Helgen tillbringades i Stockholm, det blev en fotodag som varade i Vingåker en bit utanför. En mycket annorlunda plåtning faktiskt, fick ligga bland vissna blommor, klättra på höbalar, ligga i båtar samt klättra på en gammal, förruttnad bro som vilken sekund som helst kunde braka..kändes det som iaf.. haha, det var en syn med andra ord. Klackar på 12 centimeter gjorde inte saken enklare vill jag lova! Men det var otroligt roligt, och ett fantastiskt härligt team runt omkring. De bilderna kommer ut nästa år och finns eventuellt på internet till veckan.
Igår var jag tröttare än någonsin efter de fyra timmarna av sömn jag lyckades roffa åt mig det dygnet, och en besvärlig förkylning har också tagit sin plats.
Nu blir det att ta det lugnt, invänta en fin vän som jag tänkt spöa i Cod. På senare tid har jag så gott som tagit över min brors rum för att få så mycket tid som möjligt att träna på mina skilllzzz i Cod.. Har med andra ord blivit mer eller mindre tv-spels tönt.
En bild från tidigare plåtningar.
Michael Bolton har så sjukt fina texter i sina låtar!
Love this one..
Michael Bolton – How Can We Be Lovers - Single Version

Stockholm i helgen..




Heej alla trogna läsare!

Fantastiskt att ni fortsätter läsa min blogg, trots en enormt dålig uppdatering..
Kan nog inte förklara denna skrivbrist på annat sätt än att det inte är så mycket att skriva om när dagarna består av skola, träning och plugg på kvällarna..inte så kul att läsa om direkt..

Efter skolan idag gick jag och Emma på stan, köpte en underbar parfym som jag så länge velat ha, men bara inte tagit mig för att fixa..men nu är det gjort äntligen!!
Sedan åkte vi upp på lasarettet och Emma gick in och köpte ett krya på dej kort till en gemensam vän som var med om en riktigt otäck bilolycka för en och en halv vecka sedan...Krya På Dej Pontus! Vi tänker på dig!


Imorgon blir det en sväng förbi ladan och titta på hockey, sen på eftermiddagen bär det av till Stockholm igen för nya plåtningar under helgen.
Måndag blir en skön dag, har tagit ledigt från skolan just pga att jag kommer hem under förmiddagen. Kan lova att och blir en massa vila och slappande då.

En bild från en av plåtningarna med Kriss:






Puss&Kam alla fina, vi ses och hörs om inte real så kanske här på bloggen!!



E&E Glasses.





En bild från plåtningen med E&E.

Nu ska jag baka bullar och skjutsa bror på träning!




Aufwiedersehen







Grattis mammsen!


Hejsan igen!

Helgen har tillbringats med otroligt härliga vänner! På lördag råkade jag slita upp en gammal ledbandsskada igen...inte skönt alls...

Igår blev det skola i vanlig ordning, nu är det riktigt iskallt på skolan, gick banne mig runt och frös hela den dagen tror jag !!
Nu har jag klagat en stund, nu får det bli lite roligare saker...


Efter skolan gjorde jag och pappsen en fin smörgåstårta, fixade presenter och tände ljus. Vi firade mamsen som fyller år ...en underbart härlig kväll !
ÄLSKAR DEJ MAMMA OCH GRATTIS !


På söndag blir det ett nytt jobb med MIKAS. Ska bli underbart med en resa till Stockholm igen, blir nog bara över dagen tror jag..nästa gång ska jag faktiskt stanna kvar lite längre och hinna med lite shopping också!

Plåtningen kommer bli med Robert Rydberg, länken visar lite vad det kommer handla om:


http://linkdetails.com/stylist/robert-rydberg/commercials









Hur älskar man någon som älskat förrut..


Hej!

En otroligt tröttsam dag på skolan, hamnade på chatten igår till kl halv två nästan!! Visserligen hade jag sovmorgon idag..men det blev på tok för sent...!!!
Jag kunde bara inte lämna min kära goa kompis (jag nämner inga namn) så totalt ledsen och så totalt krossad, vi pratade, pratade, pratade...hur länge som helst, jag ville bara trösta henne på alla tänkbara sätt. Få henne att inse... och gå vidare. Jag försökte få henne att förstå att allt detta handlar om omognad, att inte våga stå för sin sak, att inte ens våga höra av sig med ett enda litet "hej" trots att han vet hur mycket han sårat henne.. ILLA riktigt ILLA kan jag tycka!!
Att våga prata om saker som kanske gör den andra personen ledsen och arg just för stunden..är ändå bättre än att bara dissa och lägga locket på, utan minsta lilla förklaring..men förmodligen är detta en person som har en grymt dålig självkänsla OCH medkänsla..eller..också är så totalt känslokall att det knappt finns ord att beskriva!

Nej, jag säger till alla lek aldrig med någons känslor, var ärlig och våga säga hur det ligger till, även om du misstänker att det kommer göra ont för stunden..

VILL INTE SE DEJ SÅ HÄR LEDSEN MIN VÄN!

Du är så värdefull och du är det finaste som finns gumman!

KOM IHÅG DET!!

♥♥♥

http://www.youtube.com/watch?v=njZTmwnItS4





Överskrift



Backstagebilder i fotostudier med olika stylingar:



















Ett axplock bara..







Fredagkväll !


En vecka fylld av träningar och plugg, så inte mycket att skriva om egentligen..
Nu har iaf äntligen Linn kommit hem från sin utlandsresa, så på måndag blir det inköp av gymkort, sedan häng på gymmet många kvällar per vecka under denna vinter..vi är verkligen så galet taggade på detta!

Ikväll har jag skjutsat mina småkusiner till flyget för en resa till Mallis..hade inte direkt tackat nej att följa med dom kan jag lova!

Backstagebilderna måste jag skjuta fam till nästa inlägg, har verkligen inte hunnit kolla genom vilken dator dom ligger på..men dom kommer som jag lovat!



Nu blir det sova inför jobb i helgen!

Puss Och Kram Alla Goa Fina Människor
Love You All




RSS 2.0