Now I'm that chick.

Heeey!!

Äntligen är sista hela skolveckan häär! Nu är verkligen lovet nära. Dagen har bestått av skola, plugg och alldeles strax bär det av ut till båten, ska nämligen städa den så pappsen kan sätta i den ikväll!!! sjuuukt nice kommer det bli vill jag lova:D Sen på onsdag så blire att steka lite med camaron, synd bara att man inte hade körkortet nuu alltså!! Men en sak har jag betsämt mig för,  jag ska ha mitt körkort den 22 februari nästa år!!! det är ju alldeles snart ju! :D eller okej.. 8 månader.. men det kommer att gå fort!

Senare bär det av till Anna i min klass. där ska vi träffas några och se film, det kommer att bli trevligt! :)

På avslutningskvällen blir det att chilla en stund hos linnsan och senare bär det av till Corona, men bara om alla girls är på annars får det vara! Hoppas kan man alltid göra, för det hade verkligen varit superskoj! :)




Want to know what you're looking for




 


Almost Lover....

Måste bara skriva några rader om min helg som haft ett mycket varierande innehåll. Igår middag med kompisar, sedan en sväng på Nordic Rock och en massa underbara och galet roliga människor !
Sedan finns även tillfällen hos vänner, som får mig att känna en enorm sorg och en enorm förtvivlan....hoppas allt löser sig för dig, jag kan inte hälpa dig mer...nu är det upp till dig hur ditt liv blir...var stark och jobba mot det goda och mot framtiden, stanna inte upp här ! Livet är för kort för att slösas bort..så kom igen nu, du har en framtid om du bara vill...välj rätt väg och rätt umgänge !

Måste krypa mot min sköna säng nu !

Sov gott !




Puss&Kram


Jag vet att du vet...

Hej igen,

Jag vet att jag varit urusel på att uppdatera nu några dagar, ska bli ändring på detta, det lovar jag ! Senaste dagarna har jag haft en hosta som hållit mig vaken på nätterna utan en blund...sånt överlever man ju, men efter en vecka utan riktig sömn börjar det kännas i både kroppen och humöret. På dagarna kretsar det mesta runt nationella prov, kursprov i tyska och alla andra ämnen, så kombinationen dålig sömn och oförberedda prov är ju inte något man kan hurra för direkt ! Nu har jag klagat en stund, vilket känns bra för man får liksom ur sig allt som känns trist..
Nu till allt roligt som hänt sista tiden...Fick MVG på min redovisning förra veckan, hittade ett par snygga sommarskor till och en ännu snyggare kjol som jag bara längtar att ta på mig nu när det fina vädret kommer tillbaka. Just det ja vädret förra veckan var sydeuropeiskt med värme på 25 grader och mer vissa dagar. Denna vecka känner vi oss nog mer " hemma" med den svenska sommaren, ca 10 grader varmt, mulet, regn och blåst...när vi fått upp hakan ovanför vattenytan och tror att nu är det sommaren här, så ska vi snabbt tryckas ner igen och man hör nån säga " tro inget "  Hahahahahaha....ja men det är bara att se positivt på saken och tänka att "vi har ju bara maj ännu" ...det är iaf min tröst och sedan fortsätta med brunutansol och låtsas att det är sommar !!
Brännbollshelg och RIX FM igår, kan det bli bättre ? Kvällen igår började och slutade super bra och det var riktigt taggat i mitten där också, dock finns det en och annan fundering...
En av mina funderingar handlar om en god vän som verkligen betyder såååå mycket för mig...och jag måste nog erkänna att det är ibland svårt att veta vad denna känsla egentligen står för... Man kan försöka intala sig själv i mycket, men till slut håller inte fasaden utan allt måste bara ut och den dagen längtar jag efter ! När man längtar efter en sån dag kommer genast två fundering upp hos mig "herregud Maja, styr på och låt det hända, du vill ju det, tro på dina innersta känslor! " och på den andra axeln sitter den andra funderingen och säger "lugn nu Maja, sköt detta snyggt ! " hur länge ska man lugna sig egentligen...det gör bara så ont... ! hur många gånger ska allt bara rinna bort och iväg, när jag egentligen vet vad allt detta står för och jag vet att du vet det dessutom !



the one and only


FUNHOUSE

HEEJ!!

Helt sjukt vad galet, underbart, magiskt kul jag hade igår, och tack vare er Flickoor! Kvällen började med lite småsnack med Emy, Linn och Emma som va hos mig vid tre! Olivia, Josefin och Jenny kom några minuter senare. Efter att ha suttit och pratat ett tag så började vi grilla och stämningen var på TOPP!

Kvällen bestod för det mesta av skratt och sång, det var otroligt livat ungefär fram till 10 då satte vi oss i bussen och drog till staden för att kolla in läget där och eventuellt träffa en och annan.


Här kommer lite bilder från kvällen!

PUSSSSSSS


                   




3/6-09

TAGGA TJEJER!!!

Äntligen har min familj åkt till Gävle, har hela huset för mig själv och kan göra precis vad jag vill och känner för! Har precis tagit ett bad så nu får det bli att tagga igång och fixa till de sista sakerna till kl tre då mina kära vänner ska anlända!

Hinner inte skriva mer nu, men vi får höras!
 pusspuss





SWU <3  



Shopping i solen !

Alltså jag vet att jag tjatat om vädret men kan bara inte sluta.... vad då utlandsresa?... Hahahha glöm, behövs absolut inte !!
Solen gassar verkligen och jag får ett sånt där mysigt pirr i hela kroppen att nu snart är det beachtider, denna sommar kommer bli en hel del resande men har lovat mig själv att varje liten sekund av ledig tid kommer tillbringas på beachen oavsett var jag befinner mig just då.
Sedan har jag en sån där galet skön känsla av att bara förnya allt, mig själv, mitt rum, mina kläder..
Kläder ja!! Hihi..blev en stadstur på stan igår dock bara en timme innan alla affärer stängde och kanske det var lika tur det..för det blev en hel del ändå !
Ett par skor som jag hade gått och kollat in några dagar tidigare, ett par assnygga ljusblå tajta jeans, två linnen ett svart och ett vitt, ett par jeansshorts som jag egentligen kanske hade klarat mig utan eftersom jag redan har ett par, men samtidigt kunde jag bara inte lämna dom..jag ångrar det absolut inte för dom satt riktigt bra och var jättesköna ! Sedan blev det nagellack och aceton att ta bort det med, brun utan solkräm med solskyddsfaktor 6..hmmm... jo just det ja..köpte också en ny kruka och en söt blomma till min lilla möbel på balkongen till mitt rum! Längtar till våra pratstunder där Linn, när vi löser de flesta bekymmer och peppar för alla nya ideèr! Åkte förbi Linn en sväng också och hämtade min bergsprängare som jag hade hos henne sedan i fredags!

Gårkvällen slutade med ett underbart telefonsamtal från en god vän nere i Stockholm. Ibland blir man så förvånad att det finns människor som verkligen så starkt vill hjälpa när man har funderingar och är kluven i viktiga beslut.. På något sätt måste man gå på sin magkänsla och den har alltid givit goda resultat, så det får bli så denna gången också ! :D

Direkt efter skolan idag åkte jag och Emy upp till Rapunzel för lite inköp till henne och sen blev det en sväng till stan i dag igen för mig.
Hittade en galet söt rosa bikinitopp som blir super fin till min vita kjol i sommar, sen blev det en vit blus också hihi...nu ska jag försöka hålla mig från stan i allafall imorgon...men det kommer bli svårt !!






Fick lite bilder skickade till mig idag efter senaste jobbet nere i Stockholm, en helg jag aldrig någonsin kommer glömma ! Jobb, jobb, jobb hela dagarna och lördagkvällen en otroligt spetsad kväll alà gala stuk !! God mat, underhållning och massor med sköna människor att mingla med !





Ikväll blir det en tidig kväll för min del, har matte nationellaprov imorgon...bara försöka tagga...sen har vi bara kvar ett prov till innan sommaren så det känns riktigt skööönt !  



Puss&Kram ! :D


miss you



ELSA, saknar dig gumman!


Grillpartiiiee !!

SOMMARVÄRME !!! VILKEN DAG !!...varmare här, än nere på kontinenten hörde jag någon insatt person sa idag..!

Shoppat på stan hela eftermiddagen, kollade in en massa läckra kläder inför nästa helg ! SKOR SKOR SKOR fasen vad läckra skor jag såg idag, det blir inköp imorgon helt klart..Kan inte behärska mig längre har lixom vaknat upp ur nån vinterdvala och vill bara köpa allt jag ser. 
Efter träningen imorgon blir det storrensning i min garderob, gud vad mycket som ska bort därifrån och bytas ut nu inför sommaren !

Jenny, Emma, Olivia, Emy, Linn..kommer bli en underbar lördag med er ...at my place !!! Grillning, kulturnatta, partiiieee...
Emmas förslag att vi ses redan på dagen på lördag, solar, pratar och bara myser en stund innan grillen startar och festen drar igång..vi köpte hennes dunderide hela högen ! Många planer har vi spekulerat i under dagen bla utlandsresor, fjällresor och en och annan tripp till min stuga med poolparty och wakeboardåkning...kanske tema Hawaiii med paraplydrinkar och en och annan stekare ! ;) Aja tjejer.. vi får ta lördagen som planeringsdag för detta...hihihi...

Haft en underbar kväll !!

Puss på er alla, vi ses !!!


Runaway

Hej hopp, nu var det ett otroligt långt tag sedan jag skrev.

Sommaren kommer verkligen hur fort som helst nu, det känns som om det var förra veckan man kom tillbaka från jullovet! Nu är det bara tre veckor kvar av första året av gymnasiet! det känns riktigt bra, men är fruktansvärt avis på alla treor som får ta studenten..... GALET vad jag längtar tills det är en själv som går runt och halvskrattar åt alla små ettor som har kvar två hela år.

Sommaren kommer jag att tillbringa med min kära familj och lite annat folk! Kommer att vara största delen i stugan och slappa där, sen blir det en heel del resor till stockholm..
Ett och annat poolparty har jag också tänkt planera in i sommar!!

Nästa helg ska min kära familj ner till gävle och hämta en moped som min lillebror ska ha, själv har jag huset för mig själv.. och vem vet, kanske blir en och annan tjejkväll! :D Men än är det inte säkert hur det blir, men jag hoppas och håller tummarna på att de ska bort!






Bilder

Eftersom min kära vän Rallie betygsatte min nya blogg så fick jag också höra att det var alldeles för lite bilder, såå här kommer det en hel del från de nyare tiderna och även de äldre!

               


Du är så otroligt saknad älskade vän!


PROV

ÅHH nu är det snart sommar igen!

Min skoldag har varit väldigt kort, den började iaf med dessa otroligt hemska nationella prov..... Prick 8.20 satt man vid skolbänken och väntade på att proven skulle delas ut! Första delen var en läs del och senare var det dags på hörförståelsen.. haha vill lova att mina nerver lekte med mig när man satt där och väntade ut provtiden!
Resten av veckan blir riktigt chill, bara ett vanligt prov kvar nu och det är om två veckor om jag inte är ute och cyklar helt och hållet..

Ikväll blir det att bara ta det lugnt och tiden ska jag ägna åt min familj.  

Pusspådig


Det är lätt att förlora nått stort i det stora

Här i tystnaden hörs var hjärtas slag

Runt omkring oss vilar dagar som vi aldrig har mött. Oskrivna blad och tomma sidor, de som ingen har sett.

Tack tjejer för en underbar valborg, har inte haft så kul på länge!





Vad höll jag på med för prick ett år sedan?
Hur kunde jag vara så blåst? 
Hur kunde jag falla för dina fina ögon och ditt otroligt fina sätt?
Hur kunde jag vara så blind, hur kunde jag tro att det aldrig skulle hända mig?
Hur kunde jag bara vifta bort alla dina svek?
Hur kunde jag lita på dina ord?

Allt började för ett år sedan, prick ett år sedan..
För prick ett år sedan idag, igår eller imorgon vet jag inte
Det enda jag vet är att du svek mig, du lekte och njöt av det
Hur kunde jag skita i alla mina underbara vänner som försökte skydda mig
Hur..?
De ville skydda mig från dig
De visste att det skulle bli såhär, de visste att jag skulle bli sårad
Men jag sket i dem
Jag sket i dem för att jag älskade dig

Efter allt..
Hur kunde jag försöka älska dig igen?
Hur kunde jag ta tillbaka dig efter att fått reda på sanningen
Idag skrattar jag åt det
Hur dum jag kunde va

Hur blåst och liten jag var
Hur jävla liten jag var
Jag trodde verkligen inte detta om dig
Idag ska jag gå vidare, försöka glömma
Försöka glömma er

Jag minns allt du sa, alla dina jävla undanflykter
Alla dina jävla ursäkter till varför du inte kom till mig
Hur du klart och tydligt sa att du skulle hjälpa din pappa med häcken
ist var du med Henne.
Jag minns hur ledsen jag var
Hur mycket jag grät när jag sakta började förstå
Rosen..
När du fick rosen av Henne så klarnade sanningen lite
Tack till Henne för det

Dagarna går
Försöker att inte tänka på vad som är sant och inte
En av mina underbara vänner kommer en dag och berättar DET
Han säger att han visste och har vetat
men att jag inte lyssnat
Han stod inte ut med att se mig sakta försvinna

Jag minns hur min älskade bror kom och tröstade
Jag fanns inte längre..
Alla mina tankar fastnade för långt bort
Jag kunde inte förstå budskapen
Jag kunde inte fatta det
Hur jag kunde tro dig..

Idag är jag starkare än någonsin
Idag  vet jag att man inte ska lita på vad du säger
Det kommer att ta en lång tid innan någon får min tillit
Jag trodde att jag kunde älska dig som vanligt
Jag försökte för vår skull, för min skull
jag kunde inte vara utan dig

Idag säger du att jag inte kämpar
Mina krafter är slut
Visaren tickar på empty
Helt tom




RSS 2.0